banner388

Saatlerce kurtarılmayı beklediler

Samsun’un Bafra ilçesinde köprüden Kızılırmak’a atlayan bir kız ve bir erkek kayalıklardan oluşan şelalede akıntıda kayboldu.

Saatlerce kurtarılmayı beklediler

Samsun’un Bafra ilçesinde köprüden Kızılırmak’a atlayan bir kız ve bir erkek kayalıklardan oluşan şelalede akıntıda kayboldu.

16 Mart 2018 Cuma 09:24
Saatlerce kurtarılmayı beklediler

Samsun haberSamsun’un Bafra ilçesinde yaşayan bir kız ve bir erkek köprüden Kızılırmak’a atladı. Kayalıklar arasında saatlerce kurtarılmayı bekleyen çift “yardım edin” diye bağırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri gitti. Daha fazla dayanamayan genç çift akıntıya dayanamayarak gözden kayboldu.


Samsun’un Bafra ilçesinde Çetinkaya Köprüsü’nden Kızılırmak Nehri’ne atlayan gençler dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Akıntıya kapılan gençler çığlıklar içinde gözden kayboldu. Henüz kimlikleri belirlenemeyen biri erkek biri kız iki arkadaş Çetinkaya Köprüsü’nden Kızılırmak’a atladı. Köprüden suya atlayan gençler 50 metre ileride kayalardan oluşan şelalede bağırarak kurtarılmayı bekledi.


Sedde boyunda bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekipler Altınkaya Baraj kapaklarında suyun akışını kapattırarak Samsun Deniz Polisinden yardım istedi. Erkek arkadaşını suyun içinde kollarının arasında tutmaya çalışan genç kız dakikalarca bağırarak yardım istedi. Kızlırmak’ta akıntının fazla olması nedeniyle bir türlü gençlere ulaşamayan ekipler olay yerine Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden bot getirdi. Çığlıklar içerisinde “Yardım edin” diye bağıran genç kız son kez el salladı. Erkek arkadaşıyla birlikte daha fazla suyun akıntısına dayanamayan genç kız onlarca kişinin gözleri önünde akıntıya kapılarak suda gözden kayboldu. Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları Kızılırmak’ta kaybolan gençleri aramaya başladı. Gençlerin isimlerinin O.E.(20) ve B.Ş.(15) olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.03.2018 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umay umay 2018-03-16 09:52:02

Yediklerimizden ictiklerimizden kaynakli sorun bunar gencler delirdi ne isiniz var gecenin o saatinde niye atlıyorsunuz hayat bu kadar mi basit annen baban ugras versin sen keyfi olume git yazik genclige