banner388

Saadet Parti'sinin genel başkanı Samsun'a geldi

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katıldı.

Saadet Parti'sinin genel başkanı Samsun'a geldi

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katıldı.

28 Mayıs 2017 Pazar 17:28
Saadet Parti'sinin genel başkanı Samsun'a geldi

Samsun Haber - Burada yapmış olduğu ziyarette referandumla alakalı değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Mollaoğlu, "Alan razı veren razı. Ama yarın bütün bu yetkiler tek kişide toplandığı zaman istişare mekanizması olmadığı için meseleleri doğru dürüst mütalaa etmeden kararlar alındığı zaman herhangi ihtilaf konusu adalet mekanizmasına havale edildiğinde adeta tek merkezden tayin edilen bu yetkililerin nasıl tavır sergileyecekleri bilinmediği için çok ciddi sıkıntıların içerisine girebilirler" dedi.

Gerçekleştirilen referandumun kendilerine fırsat getirdiğini ifade edeb Temel Mollaoğlu, Bir cümle, bize yapılan bir nasihat aslında, ‘ben bu referanduma oy vermeye giderken düşünemeden evet derim’ dediler. ‘Ancak, düşünürsem hayır demek mecburiyetinde kalırım’ dediler. Bundan dolayı da biz bütün kardeşlerimize seslendik. 'Bir kere düşünün, ondan sonra tercihte bulunun' dedik. Evet de deseniz hayır da deseniz, dünyada çok da bir şey değişmez, hele de bugün için hiçbir şey değişmez. Çünkü zaten hükümetle Cumhurbaşkanlığı arasında herhangi bir ihtilaf yoktu ki. Bugün sadece isim olarak Cumhurbaşkanı aynı zamanda yürütmenin başında oldu. Alan razı veren razı. Ama yarın bütün bu yetkiler tek kişide toplandığı zaman istişare mekanizması olmadığı için meseleleri doğru dürüst mütalaa etmeden kararlar alındığı zaman herhangi ihtilaf konusu adalet mekanizmasına havale edildiğinde adeta tek merkezden tayin edilen bu yetkililerin nasıl tavır sergileyecekleri bilinmediği için çok ciddi sıkıntıların içerisine girebilirler" diye konuştu.

Yapılan kongrede Temel Armutlu 482 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.