banner388
banner390
banner410
banner408

Ruslar akın akın Samsun'a geliyor

Samsun Krasnodar seferlerinin başlamasının ardından doluluk oranı her geçen gün artıyor.

banner269

Ruslar akın akın Samsun'a geliyor

Samsun Krasnodar seferlerinin başlamasının ardından doluluk oranı her geçen gün artıyor.

03 Ağustos 2017 Perşembe 09:47
Ruslar akın akın Samsun'a geliyor

Samsun haber - Samsun-Krasnodar seferleri devam ederken son uçuş 29 Ağustos tarihinde yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Camaş, Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması nedeniyle Rus heyetin kente gelerek görüşme yapacağını açıkladı. Samsun-Krasnodar seferlerinin her geçen gün artarak doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığını belirtti.

Samsun-Krasnodar seferlerinin Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın desteğiyle hayata geçirileceğini belirten Çamaş, "Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın desteği ile hayata geçirilen Samsun -rasnodar uçuşlarının gelinen noktada ne kadar doğru bir adım olduğunu görmekteyiz. Uçakların yüzde 80’i dolu olarak uçarken, Samsun’a gelen yolcuların ise yüzde 70’i Rus yolcu. Bu yolcuların bir kısmı ticaret veya turizm amaçlı Samsun’a gelirken bazıları ise tedavi için Samsun’u tercih ediyor. Özellikle direkt uçuşların gerçekleşmesinden dolayı hem Türkiye hem de Rusya tarafından yolcular çok memnun. Rusya vatandaşları özellikle tedavi için direkt uçuşlardan dolayı ilk tercihleri Samsun oluyor” dedi.

3 AY KAPALI

Bakım onarım nedeniyle 7 Ağustos ve 7 Kasım tarihleri arasında kapatılacak olan Çarşamba Havalimanı'yle ilgili Çamaş, "Bugün gelecek olan Rus heyet ile hem uçuşlarla ilgili hem de Samsun’un sağlık alanındaki tanıtımının daha fazla yapılması konusunda bir dizi görüşmeler yapacağız. Geçtiğimiz aylarda da Krasnodar’da yayın yapan 100 bin tirajlı gazetede ‘Amazonların Şehri Samsun’a tur’ başlığıyla yayınlanan haberde 4 sayfalık Samsun ile ilgili sağlık, spor ve turizm alanı ile ilgili bilgiler yer aldı. Samsun’un bu kadar geniş yer bulması he şehrimizin tanıtımı hem de Samsun’a olan ilginin ne kadar büyük olduğunu göstermektedir" şeklinde konuştu.

Gerçek Bizde / Sezer Sezer

Son Güncelleme: 03.08.2017 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.