banner388

Rus heyet Samsun'da incelemelerde bulundu

Samsun'a gelen Rus heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuğu oldu.

Rus heyet Samsun'da incelemelerde bulundu

Samsun'a gelen Rus heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuğu oldu.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 14:43
Rus heyet Samsun'da incelemelerde bulundu

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumartesi günü Krasnador ve Novorossiysk’den uçak seferiyle gelen Rus iş adamı ve yönetici heyetini ağırladı. Samsun Golf Kulübünde gerçekleşen toplantıda Rus heyet ile Başkan Yılmaz Krasnador ve Samsun uçak seferlerinin tekrar başlamasından mutluluk duyduklarını belirttiler. 


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu çalışmada uzun yılların emeği var. Daha önce başlamasını planladığımız bu seferler uçak düşürme hadisesi sebebiyle maalesef gerçekleşmemişti. İnanın o kadar üzülmüştüm ki. Kat ettiğimiz mesafe hepsi boşa gitmişti. Şimdi çok şükür sürecin normal hale gelmesi ile bugün daha iyi noktadayız. 40 dakikalık bir uçuşla buraya geldiniz. Rusya’nın hangi şehrinden hangi şehrine 40 dakikada gidebiliyorsunuz? Sizlerin burada olması Samsunumuzun tanıtımı için güzel bir gelişme. Bu karşılıklı seferler iki ülke arasındaki bağları kuvvetlendirecek, ticari faaliyetleri arttıracaktır. Bin dost az, bir düşman fazla demiş atalarımız. Birliktelikten ve güzel dostluklardan daha güzel ne olabilir ki? Kentimizde ağırladığımız Novorossiysk ve Krasnodar'dan gelen Rus iş adamlarımız, yöneticilerimiz ve basın mensuplarımız ile birlikte olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Bu birliktelik inşallah daha ileri seviyelere gidecek. İlerleyen yıllarda Samsun ve Rusya şehirleri arasında güzel çalışmalar olacağına inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.