banner388

Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Samsun’a övgü

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Samsun'a övgü yağdırdı.

Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Samsun’a övgü

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Samsun'a övgü yağdırdı.

20 Nisan 2018 Cuma 12:44
Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Samsun’a övgü

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, 7 Nisan tarihinde yapılan seçimlerin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

3'üncü kez başkan seçilen Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO’nun yeni meclis başkanını ve heyeti Hisarcıklıoğlu ile tanıştırdı.

“SAMSUN ÜLKEMİZİN KUZEY KAPISI”

Ziyarette Samsun'a övgü yağdıran Hisarcıklıoğlu, "Samsun, ülkemizin kuzey kapısı durumundadır. Samsun’un böyle bir merkez olmasında coğrafi konumunun stratejik önemi elbette ki vardır. Ama Samsun’a bu özelliğini asıl kazandıran Samsunlu iş adamlarımızın, ticaret erbabımızın, Samsunlu sanayicimizin çalışkanlığı, ticari zekâsı ve yeteneğidir. Samsun her açıdan Türkiye’nin yıldız şehirlerinden biridir ve daha da büyütmek hepimizin sorumluluğudur” dedi.

“BİRBİRİMİZİ SEVELİM”

Samsun'un örnek birliktelik sağladığını ifaden eden Hisarcıklıoğlu, "Birbirimizi sevelim, kucaklayalım. Samsun’da çok güzel ve örnek bir birliktelik sağlanmış. TOBB olarak bize düşen görev de sizlerin yapacağı her türlü çalışmaya destek olmak. Bir olduk, iri olduk, diri olduk ve bu çatı altında hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. İnşallah bundan sonra da birlik ve bütünlük içinde değişimin ve dönüşümün öncüleri olmaya devam edeceğiz. Sizlerin meydana getirdiği bu büyük camia, güçlü ekonomi ve güçlü Türkiye’nin teminatıdır. Dün olduğu gibi bugün de büyük Türkiye için, yeni ufuklar için koşmaya devam edeceğiz. İddia ediyorum; Türkiye hak ettiği yere kavuşacak. Bunu da hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.