banner388
banner390
banner410
banner408

RESİM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Atasam Sağlık Grubu ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen“ Doktorlarımız ve Sağlık  “ konulu, İlk Öğretim Okulları arası Resim yarışmasında dereceye girenlerin eserleri sergilendi.

banner269

RESİM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Atasam Sağlık Grubu ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen“ Doktorlarımız ve Sağlık  “ konulu, İlk Öğretim Okulları arası Resim yarışmasında dereceye girenlerin eserleri sergilendi.

27 Nisan 2021 Salı 15:30
RESİM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

YOĞUN KATILIM

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atasam Sağlık Grubu, ilkokul öğrencilerinin resme olan ilgilerini artırmak ve onları bu yönde teşvik etmek amacıyla, güzel ve bir o kadar da anlamlı bir organizasyona imza atarak, yarışma düzenledi. Samsun merkez ve ilçelerde okuyan ilköğretim okulu öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya ilgi bekleneninde üstünde oldu.İlkokul birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tasniflenen resimler İl Milli Eğitim Müdürlüğü Resim Öğretmenlerinden oluşturulan jüritarafından titiz bir çalışma yürütülen eserlertek tek değerlendirdi. 

8 BİRİNCİ

“ Doktorlarımız ve Sağlık ” temalı resimler arasında yapılan jüri elemeleri  sonunda,Öykü Nur Özbey ( İlkadım Malazgirt İlkokulu – 1-B ), Bedia Serra  Çiğdem ( Kutlukent 80.Yıl İlk Ok. 2- C), Derin Akar ( İlkadım Malazgirt İlkokulu 3 - ), Gülsüm Yıldırım ( Çarşamba Şehit Ferhan Hasanovalıi İlk Okulu 4 – D ), Emine Yağmur Emer ( Asarcık Kılavuzlu Köyü Şehit Niyazi Kaya İlk Okulu 5 – A), Nazlıcan Balım Taban ( İlkadım Özel Bilnet Orta Okulu 6 – B ),   Ş.Şükran Dinar ( Atakum Doğa Koleji7 – A  ) ve Sıla Kurt ( Bafra Nazmiye Demirel Orta Okulu 8 - B ) adlı öğrencilerin eserleri birinci oldu.

BİRİNCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Dereceye giren öğrencilere ödülleri okullarında öğretmen, öğrenciler ve Milli eğitim ilçe müdürleri ile Atasam Sağlık Grubu Yöneticilerinin de katıldığı törenle verildi. Öğrenciler birer tablet sahibi olurlarken, eserleri 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde yarışmanın sponsorluğunu yapan Atasam Atakum Tıp Merkezi’n de sergilendi. Hafta boyunca sürecek sergi sonrası eserler çerçevelenerek hastane duvarlarına asılacak. Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay ile Atasam Atakum Tıp Merkezi Genel Müdürü Birsen Öztürk, Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akkuş’u makamında ziyaret ederek resim yarışmasındaki birliktelik çalışmasını başarıyla yürütmelerinden ötürü teşekkür ederek, organizasyon anısına plaket taktim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.