banner388
banner390
banner410
banner408

Remax Work'te müthiş tören! Ödüller sahipleriyle buluştu

Remax Work, güçlü ve özverili ekibiyle gayrimenkuldeki en güvenli firmalar arasında yer alıyor. Remax Work Samsun ekibi, gösterdikleri üstün başarıyı taçlandırdı. 

banner269

Remax Work'te müthiş tören! Ödüller sahipleriyle buluştu

Remax Work, güçlü ve özverili ekibiyle gayrimenkuldeki en güvenli firmalar arasında yer alıyor. Remax Work Samsun ekibi, gösterdikleri üstün başarıyı taçlandırdı. 

20 Temmuz 2019 Cumartesi 09:17

Remax Work'te ödüller sahipleriyle buluştu. Ödül töreninde sunumu ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Remax Ofis Brokeri Remax Türkiye Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız, "2019 yılının başında herkese hedeflerinizi sormuştum. Hepimiz formlarımızı doldurmuştuk birçok arkadaşımız hedeflerine ulaşma noktasında emin adımlarla gidiyor" ifadelerini kullandı. Akyıldız, yüzde 94 başarıya ulaşan Asuman Hanım ve %80 başarıya ulaşan Emine Hanım’ı kutladı. En uyumlu ortaklık yürüten Hasan Dağhan ve Kadir Çiçek’i tebrik etti.

GÖNÜL VERDİĞİNİZ ZAMAN BAŞARI GELİYOR

Remax’ta göstermiş olduğu başarıdan dolayı Asuman Mütevellioğlu’nu kutlayan Remax Ofis Brokeri Remax Türkiye Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız, "Gerçekten başarılı bir çalışma yürütüyor. Hepimize, tüm danışmanlara, gelecek olan danışmanlar örnek oluyor. Bu sektöre gönül vermiş insanları motivelerini kırmamak adına bu sosyal medyada paylaştıklarımız insanlara hava atmak için değil aslında bakarsanız. Yılmayıp pes etmeyip başarılı çalıştığınız zaman bu işe gönül verdiğiniz zaman başarı geliyor. Biz başarının kaçınılmazlığının mesajını veriyoruz aslında" diye konuştu.

Yılın başarılı danışmanı, en iyi işlem ikinciliğini ve ciro üçüncülüğü ödüllerini kazanan Remax Samsun’da gayrimenkul danışmanı olan Samet Mehmet Erdoğan "Remax’ta 2014 yılında çalışmaya başladım. O yıldan bu zamana kadar Remax’ın bünyesindeyim. Güzel işler yaptık." dedi. 

İYİ ÇALIŞTIĞIMIZ ZAMAN İYİ İŞLER BAŞARIYORUZ

Remax’taki başarısının ticareti bilmekten geçtiğini belirten Erdoğan, "Bizim ana misyonumuz insan kazanmak ve Remax’ta şartları ve kurallarıyla bolca insan kazandırıyor, onu söyleyebilirim. Remax kurumsal bir şirket olduğu için dünyaca ünlü bir şirket olduğu için Türkiye’de birçok ofisleri ve benim gibi gayrimenkul danışmanları olduğu için şuanda elimdeki bir ürünü gayrimenkulü veyahut bir portföyü dünyanın her yerinde pazarlayabiliyorum. Benim gibi danışman arkadaşlarımla iyi çalıştığımız sürece iyi işler başarıyoruz" şeklinde konuştu.

DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Remax ekibine yeni katılan ve Remax’ın kurumsal ve uluslararası oluşundan söz eden Meltem Şener, "Remax’a katılma sebebim aslında okumuş olduğum bölüm. İngilizce çevirmenlik okudum. İngilizce öğretmenliği yapıyorum ve bunu yurtdışından gelen yatırımcılarda da faydalanabileceğimi düşündüğüm için Samsun sektöründe İngilizce olarak iletişim sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı fark ettim ve aynı zamanda insanlarla iyi iletişim kurduğumu düşünüyorum. İnsanlara yardımcı olmak istiyorum. Bunları harmanlayarak inşallah güzel şeyler yapacağız. Remax’ın Uluslararası ve kurumsal olması herkesin onayladığı bir durum ve bende bu aileye katıldığım için çok mutluyum" dedi.

İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ

2009 Mart ayında 3397 gayrimenkul danışmanı arasında en fazla ciro yapan 9.gayrimenkul danışmanı olan Remax’ın başarılı üyesi Asuman Mütevellioğlu, birinci yarıyılın işlem birincisi oldu. Başarısını verimli çalışmaya borçlu olduğunu söyleyen Mütevellioğlu, "Yaptığım işi çok seviyorum, arkadaşlarımı ve ofisimi çok seviyorum. Ben zaten insanları da çok seven biriyim. Burada bir adanmışlık var. Ben kurumsal markalarının işlerini daha iyi yaptıklarını düşünen bir insanım. Çünkü giyim sektöründe çalışırken 27 yıl markalarla çalışmıştım. Marka olan ve olmayan arasındaki farkı çok iyi gören biriydim. Gayrimenkul sektörüne girmeye karar verdiğimde de bir araştırma yaptım hatta birçok firmadan da teklif almıştım ama benim için tek bir isim vardı kafamda, Remax. Şuan olmak istediğim yerdeyim ve sevdiğim işi yapıyorum" diye konuştu.

EN İYİ HİZMET İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Samsun’da gerçekleşen ödül töreniyle ilgili Remax Ofis Brokeri Remax Türkiye Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız, "Bugün biz başarılı gayrimenkul danışmanlarımıza motivasyon anlamında ödüller verdik. Aynı zamanda birinci yarıyılı kapattık. İkinci yarıyıl hedeflerimize hazırlanma aşamasındayız. Şuan anlamda ben çok mutluyum şuan ki gayrimenkul ekibimiz tüm müşterilerine en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışmaktalar. Hep beraber sahadayız hep beraber birbirimize koordine halindeyiz çok güzel bir ekip yarattık. Arkadaşlarım da işlerine çok bağımlı şekilde çalışıyorlar. Bu gece de bu özverinin karşılığını aldılar.’’ Yolun başında olduklarını belirten Akyıldız, ‘’Samsun’da gayrimenkul emlak sektörüne nasıl hizmet verileceğini ispatlamak amacıyla biz nasıl özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" diye belirtti.

Haber: Eda KOÇ
 

Son Güncelleme: 20.07.2019 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Groom 2019-07-17 16:45:56

Bravooooooo bravooooo alkışlıyoruz hep beraber beklediğimiz haber sonunda gelmiş.