banner388

Rektör Sait Bilgiç dümene geçti

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, Vezirköprü'de gerçekleştirilen Senato toplantısı sonrası tur teknesi kullandı.

Rektör Sait Bilgiç dümene geçti

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, Vezirköprü'de gerçekleştirilen Senato toplantısı sonrası tur teknesi kullandı.

06 Ekim 2017 Cuma 12:05
Rektör Sait Bilgiç dümene geçti

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yönetimi, Senatonun haftalık olağan toplantısını Vezirköprü Meslek Yüksekokulunda (MYO) yaptı.


Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, başkanlığında gerçekleşen toplantı Şahinkaya Kanyonu’nda Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in katılımıyla gerçekleşti.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Vezirköprü MYO’ Türkiye'nin her yerinden öğrenci geldiğine dikkat çeken Rektör Bilgiç “En iyi eğitimin verilebileceği şartların oluşması adına gerek bizler üniversite olarak elimizden geleni yapıyoruz gerekse de ilçenin okulumuza ve öğrencilerimize sahip çıkıyor oluşu geleceğe dönük hedeflerimizi büyütüyor. Belediye Başkanımız bir kez daha bizleri Vezirköprü’de ağırlamak istediklerini iletti. Bu vesileyle de Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Yüksekokulumuzla olan iletişim ve diyaloğumuzu mümkün olduğunca canlı tutacağız. Konukseverlik ve ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


BİLGİÇ, KAPTAN KÖŞKÜNDE


Vezirköprü MYO Müdürü Prof. Dr. Kemalettin Şahin ise Senato üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken daha sonra senato üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesine ait “Samsunum 3” isimli gemiyle kanyonda eşsiz bir gezintiye çıktı. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç kaptan köşkünü ziyaret ederek bir süre gemiyi kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafrali5553 2019-01-16 02:40:30

Sait Bilgiç emin ol Analarin ahini aldın .gün gelir inşAllah sende muhtaç duruma dusersin . Sakal biyik bırakıp tayyip beye şirin gözüken siz birgün yaşlılık yatağında yapayalnız kalacaksin