banner388
banner390
banner410
banner408

Rektör Bilgiç’e Başkan Genç’ten ziyaret

Geçtiğimiz günlerde OMÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç'e Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

banner269

Rektör Bilgiç’e Başkan Genç’ten ziyaret

Geçtiğimiz günlerde OMÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç'e Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

19 Ağustos 2016 Cuma 18:46
Rektör Bilgiç’e Başkan Genç’ten ziyaret

Başkan Genç’e yardımcısı Alican Usta'nın da eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Bilgiç ve Başkan Genç, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu, ikili karşılıklı ilişkilerin gelişerek devam etmesini temenni etti. OMÜ'nün Samsun için önemine vurgu yapan Başkan Genç, üniversitenin yeni rektörü Bilgiç'e hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevinde başarı temenni etti.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin Samsun'un en önemli markalarından birisi olduğunu söyleyen Başkan Osman Genç, "OMÜ, eğitim kalitesi ve hayata geçirdiği önemli projeler ile şehrimizin en önemli dinamiklerinden biri haline gelmiştir. Vereceği eğitim-öğretim, yapacağı bilimsel araştırmalar ile ülkemizin ve şehrimizin 2023 vizyonuna ulaşmasına katkıda bulunacağına inancımız tamdır. Canik Belediyesi olarak, önümüzdeki dönemde ortak çalışmalarımızın daha da ivme kazanacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Samsun'un geleceğinin ikinci, hatta üçüncü devlet üniversitesinde olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, “Samsun mutlaka üniversiteler şehri olmalı. Bunu biran önce hayata geçirmeliyiz. Yeni üniversiteler demek gelişim demek, istihdam demek. Biz Canik Belediyesi olarak ilçemizde iki adet üniversite alanını planladık. Üniversitelerin sayısını bu şehirde mutlaka yukarıya çıkarmalıyız. Şehrimize ikinci ve üçüncü devlet üniversitelerini kazandırmak için Canik Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız” şeklinde konuştu.

“Bir konsept üniversite istiyoruz”
Başkan Genç'in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-şehir işbirliği açısından kamu kurum ve kuruluşlarıyla bağlantıların çok güçlü olmasının önemine dikkat çeken Rektör Prof. Sait Bilgiç de, “2. devlet üniversitesi olarak konsept bir üniversitenin hayata geçirilmesini çok arzuluyoruz” diye konuştu.
Başkan Osman Genç ve Başkan Yardımcısı Usta ayrıca yeni Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Kuran ile OMÜ Genel Sekreterliği görevine atanan Doç. Dr. Menderes Kabadayı'yı da ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı temenni etti

Son Güncelleme: 19.08.2016 19:04
Anahtar Kelimeler:
SamsunOmüüniversite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.