banner388

Rektör Bilgiç'ten OMÜ çalışanlarına teşekkür

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, çalışanlarına teşekkür etti.

Rektör Bilgiç'ten OMÜ çalışanlarına teşekkür

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, çalışanlarına teşekkür etti.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 17:44
Rektör Bilgiç'ten OMÜ çalışanlarına teşekkür

Samsun haber -  Samsun OMÜ Senato Salonu’nda personel ile Rektör Sait Bilgiç ve ekibi bir araya geldi. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, canla başla çalışan tüm personellere teşekkür etti. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç yaptığı açıklamada, "Üniversitemizin faaliyetlerinde etkili olabilmesi, tanınırlılığını arttırabilmesi sizlerin gayretleri ve özverisiyle gerçekleşen hususlar. Bu kurum hepimizin. Hepimiz asli görevlerimize odaklanmışken bir yandan da günümüzün algı anlayışından üniversitemizin olumlu etkilenmesi için yürütülmesi gereken faaliyetleri ihmal etmememiz gerekiyor. Bu etkinlikler; çabalarla, fedakârlıklarla ve her birinizin kendi yetkinliğiyle hayat buluyor. Günlük koşuşturmaca ve iş akışı içinde bunlar görevmiş gibi geliyor. Ancak her birinizin görevlerinizi sahiplenerek yaptığınızı biliyoruz, gözlemliyoruz. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu ile birlikte personele teşekkür belgesi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.