banner388
banner390
banner410
banner408

Rektör Bilgiç'e Milli ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (THOM) Samsun Şubesi sporcuları makamında ziyaret etti.

banner269

Rektör Bilgiç'e Milli ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (THOM) Samsun Şubesi sporcuları makamında ziyaret etti.

09 Eylül 2016 Cuma 18:42
Rektör Bilgiç'e Milli ziyaret

Gerçekleştirilen ziyarette THOM Samsun şubesinde uluslararası alanda göğsümüzü kabartan 12-17 yaş grubu judocular ve teknik heyet, Rektör Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için başarıları dileklerinde bulundular. 2020 ve 2024 olimpiyat oyunları hedefiyle Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde çalışmalarını devam ettiren 12-17 yaş grubu milli judocular ve TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zaimoğlu’nun da aralarında olduğu teknik heyet oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Bilgiç’e yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
“Gençlerimize Model Oluyorsunuz”
Sporcuların ve teknik heyetin yapmış oldukları ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Bilgiç “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın son yıllarda spor adına yapmış olduğu gayretli çalışmalardan büyük ölçüde nasibini almış olan Samsun ilimizde böylesine önemli bir merkezin olması ayrı bir lütuftur. Bu fırsatları iyi değerlendirip çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inancım tam. Spor ve beden eğitimi hayatımızın merkezinde olan ve olması gereken bir olgu. Sizler önemli bir misyonu üstlenerek hem çocuklarımıza ve gençlerimize model oluyorsunuz hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil ederek bizlere gurur yaşatıyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak kendilerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Prof. Dr. Bilgiç, “Tüm akademik birimlerimizle birlikte bilimsel anlamda şehrimize ve insanımıza fayda sağlayabilecek tüm çalışmalara açık olduğumuzu beyan etmek isterim. Spor Bilimleri Fakültemizde ülke sporuna yön verecek spor eğitmenleri, yöneticiler ve antrenörler yetiştirdik ve yetiştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında, kurulan birçok spor kulübü ile şehrimize ve üniversitemize yakışan başarılar elde etme gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda sizler işin görsel ve fiziki mücadelesini ortaya koyarken bizler de bilimsel anlamda sporun gelişmesine katkı koyabilmek için çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.
“Sporun öneminin bilincindeyim”
Fırsat buldukça kendisinin de spor yaptığına değinen Rektör Bilgiç, “Sizler de takdir edersiniz ki, bulunduğumuz makam yoğun çalışmayı gerektiren bir alan. Ancak spor ve sosyal aktivitelerin beden ve ruh sağlığı için ne denli önemli olduğunun çok iyi bilincindeyim. Zaman buldukça aktivite yapmaya gayret ediyorum ve çevremi de spora teşvik ediyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı sporculara ve teknik heyete teşekkür eden Rektör Bilgiç heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 19:06
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretRektörMilli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.