banner388

Rektör Bilgiç'e Karne Sürprizi

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, OMÜ Vakfı Koleji karne sürprizi yaptı.

Rektör Bilgiç'e Karne Sürprizi

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, OMÜ Vakfı Koleji karne sürprizi yaptı.

25 Kasım 2016 Cuma 17:00
Rektör Bilgiç'e Karne Sürprizi

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama töreni düzenleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji, törende OMÜ Rektörü Sait Bilgiç’e küçük bir sürpriz hazırladı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen törende OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ve Başkan Yardımcısı Süheyla Erol ile yönetim kurulu üyeleri, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt ve okul öğretmenleri yer aldı. Törenin açılış konuşmasını yapan OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük,  tüm öğretmenlerin kutsal görevlerini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını söyleyerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Ülkeyi sevmenin en anlamlı mesleklerinden birinin öğretmenlik olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Böylesi şerefli bir mesleği tercih eden öğretmen arkadaşlarımızın ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı yetiştirmek konusunda yaptıkları fedakarlıkları hepimiz bilmekteyiz. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen meslekte gösterilen özveri takdire şayan" dedi.

Konuşmaların sonrasında Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve OMÜ Vakfı üyeleri, öğretmenlere plaket ve çiçek takdim etti.
Gerçekleştirilen törende, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt'un Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'e hediye ettiği, Rektör Bilgiç'in ilkokul karnesinin bulunduğu tablo neşeli görüntüler yaşanmasına neden oldu.
Tören, Öğretmen Günü için hazırlanan pasta kesimi sonrası son buldu.

Son Güncelleme: 27.11.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
SamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.