banner388

Reisin mesajını aldık göreve talibim

Eğitimci İlahiyatçı Ramazan Atıcı, AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Reisin mesajını aldık göreve talibim

Eğitimci İlahiyatçı Ramazan Atıcı, AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

15 Ağustos 2017 Salı 14:51
Reisin mesajını aldık göreve talibim

Samsun Haber Samsun’un Kavak ilçesinde sevilen bir kişilik olarak bilinen Emekli İlahiyatçı Eğitimci Ramazan Atıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde verdiği mesajlar ve çağrılar karşısında önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel kurulda aday olacağını söyledi.


GÖREV KAÇINILMAZ OLDU

Yol arkadaşlarıyla geniş istişare toplantıları yaptıklarını belirten Atıcı, “Önemli kişilerle görüşmeler gerçekleştirdik. Böyle bir zamanda AK Partimizin ve reisin yanında olmaya karar verdik. Ülkemizin zor zamanında en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin tesisi için yola çıktık. İlçemizde 200 arkadaşımızla birlikte geliyoruz. Biz hazırız" dedi.  


Atıcı yaptığı açıklamada; "Herkese kucak açan, kırgınlıkları dargınlıkları sona erdiren davası milleti devleti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan görev anlayışıyla yola çıktık. Yunus Emre'mizin taşıdığı "Bu kapıdan eğri odun girmez" anlayışla yola çıktık. Bu görevi milli bir görev olarak görüyoruz. Sen ben yok hepimiz var mantığıyla hareket ediyoruz. Rabbim dilerse olur. Partime güveniyorum. Vatandaşlarımıza güveniyorum" diye konuştu.


Öte yandan Ramazan Atıcı’nın AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına adaylığını açıklaması ilçede ilgi ve heyecan uyandırdığı görüldü. Atıcı, ilçede yapımı gerçekleşen Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kurucu Dernek Başkanlığı'nı da yapmıştı.


HABER: GÖKHAN İÇKİLLİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kavaklı 2017-08-16 08:24:41

ramazan bey'i destekliyoruz. şu an ki başkan halktan kopuk, egosu yüksek, burnundan kıl aldırmayan bir kişilik. bence partiye ve kavak'a yakışmıyor.

Avatar
Mehmet Gül 2017-08-18 20:16:30

Ramazan Hoca'ma hayırlı olsun. Milli Görüş çizgisini bilen, namazı-abdesti ihmal etmeyen, hakka hukuka riayet eden başkanlara ihtiyaç var.

Avatar
Kavaklı deil 2017-08-18 23:27:31

Bence şu anki ilçe başkanından daha egolu bir kişilik. İHLdernek başkanlığını da gösteriş olsun diye yapıyordu. TABİ BENCE