banner388

Recep Tayyip Erdoğan 19 Ocak'ta Samsun'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ocak'ta Samsun'a geliyor.

Recep Tayyip Erdoğan 19 Ocak'ta Samsun'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ocak'ta Samsun'a geliyor.

07 Ocak 2019 Pazartesi 20:17
Recep Tayyip Erdoğan 19 Ocak'ta Samsun'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Ocak tarihinde Samsun'a gelmesine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun sevgisini bütün hemşehrilerimiz zaten biliyor. Cumhurbaşkanımıza gönülden bağlı olan Samsunlu hemşehrilerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağına olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELDİĞİNDE AÇIKLAYACAK

19 Ocak tarihinde Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun adaylarını kendisi açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en iyi şekilde ağırlanacağını belirten Başkan Aksu, "Samsun, her zaman liderimize sahip çıkmıştır. Hemşehrilerimizin genel başkanımıza karşı sevgileri daima en üst noktada olmuştur. Geçtiğimiz cuma günü liderimizin yakın zamanda Samsun'a gelebileceğini ve ilçe belediye başkan adaylarımızı bizzat kendisinin açıklayabileceğini ifade etmiştim. O günden sonra Samsun'da müthiş bir sevinç ve heyecan oluştu. 19 Ocak'ta Samsun tarihi günlerinden birini yaşayacak. İl Başkanlığı olarak bizler gerekli hazırlıklara başladık. Kendisini Samsun’a yakışır şekilde ağırlayacağız" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-01-07 22:31:44

samsun çantada keklik deği o yüzdenn geliyor ama onun gelişide samsun u kazandırmayacak mustafa demir defol memleketine gittttttt

Misafir Avatar
murat 2019-01-08 09:08:18 @samsunlu

hangi memlekete git diyorsun. bu memleket hepimizin değil mi.. bende ünyeliyim ama 1 yıl hariç bütün hayatım samsun da geçti .kimseye sen memleketine git diyerek ayrımcılık yapamazsın. reis kimi işaret etmişse biz ak partililer ona oy veririz senin gibi memleketi bu şu diyenlerden zaten akparti ye oy vermez.

Beğenmedim! (7)
Avatar
Aaa 2019-01-07 21:45:25

Geldiğin de meydanda konuşma yaparsa tüm Samsun halkından şunu İSTİYORUM zihni baba yı istiyoruz diyelim lütfen Samsun Samnunun evladına kalsın lütfen

Avatar
mefa 2019-01-08 08:47:43

yusuf ziya hala burada etkin olmaya çalışıyor. mustafa demir onun eseri eyy AK parti iyi düşün bu kişiyi tanıyan yüzlerce samsunlu olumsuz düşünüyor

Avatar
Esnaf 2019-01-08 01:30:46

Daha bi fabrika açmadınız da actirmadinizda neye geliyor sıkmaya mı.yalan bol.trabzonun ihracatı bizim 3katımız.biz trabzon dan daha mı ufak bir İL izzźz.neden rize trabzon.neden samsun değil..

Avatar
Elli5 2019-01-08 11:34:27

Mustafa demir i kimse istemiyor bunu RTE nin görmesi lazım

Avatar
55 2019-01-08 08:30:25

Gelen misafirdir misafiri iyi karşılamak gerek koskoca reise nasıl denir al Mustafa demiri götür

Avatar
samsunlu 2019-01-08 12:08:52

başkana bu millet samsunlu olmayan bir başkan istemiyor denmeli ve bunu samsunda kendisi görmeli, burada adayını değiştirip gitmeli yoksa samsunu kaybedecek bunu da bilmeli. birisi resi kimi işaret ederse oyumuz onadır demiş. kusura bakma kardeşim benim oyum ipotekli değil. başkan diye herşeyin en doğrusunu o mu biliyor. millet kendi adayını ister ve seçer. istemediğine oy vermez.

Avatar
SS 2019-01-09 01:26:52

murat ,55 ,orhan rumuzlu yalaka takımı biz samsun u samsunlular yönetsin istiyoruz anlamadan yoruma cevap vermeyin samsun da samsunu yönetecek adamlar varken lazları istemiyoruz bu da böyle biline zorunuza gittiyse sizde memleketinize dönün sizi de istemiyoruz biz kendimize yeteriz samsunu samsunlular yönetecekkkkk 55 rumuzlu sahtekar 55 rumuz asla bir trabzonluyu desteklemez kimi kandırıyon sennn