banner388

Ramazan Mırık adaylara başarılar diledi

AK Parti Samsun 27. dönem milletvekili aday adayı Ramazan Mırık, AK Parti Samsun milletvekili adayı seçilen 9 isime başarılar diledi.

Ramazan Mırık adaylara başarılar diledi

AK Parti Samsun 27. dönem milletvekili aday adayı Ramazan Mırık, AK Parti Samsun milletvekili adayı seçilen 9 isime başarılar diledi.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:41
Ramazan Mırık adaylara başarılar diledi

Samsun Haber-AK Parti'nin il il milletvekili adayları belirlendi. AK Parti Samsun'da ise Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe, Muhammet Yasir Okudan milletvekili adayı oldu. AK Parti Samsun 27. dönem milletvekili aday adayı Ramazan Mırık, milletvekili adayı seçilen isimleri tebrik ederek, başarılar diledi.


Ramazan Mırık'ın seçilen adayları ile ilgili konuşmasında, "Ak Parti Genel Merkezimizin ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlemiş olduğu;  değerli Vekil adaylarımıza başarılar diliyor, Şehrim Samsun'a, güzel Ülkem Türkiye'ye, mazlum coğrafyalarda sahiplenmeyi bekleyen tüm Ümmeti Müslüman’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah dava arkadaşlarımın ve Liderimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın yar ve yardımcısı olsun...Milletvekili aday adaylığım süresince şahsıma gösterilen teveccüh için aileme, arkadaş, eş, dost, akraba ve tüm hemşerilerime, değerli SATEM oda başkanım Mevlüt Oral ağabeyime ve yönetimin kurulunda bulunan kardeşlerime, Samsun Odalar Birliği Başkanım Hacı Eyüb Güler ağabeyime ve yönetimin kurulunda bulunan kardeşlerime, Kuaförler Odası Başkanım Savaş Kiraz ağabeyime ve  yönetimin kurulunda bulunan kardeşlerime, diğer meslek odası başkanlarıma, çok kıymetli esnaf kardeşlerime, sivil toplum örgüt başkanlarına ve yönetimlerine, Ak Partimizin çok kıymetli İl,İlçe Başkanlarına ve yönetimine, Gençlik ve Kadın Kolu Başkanları ve yönetimine, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Olanda olduğu için, olmayanda olmadığı için hayır vardır diyerek, Ak Partimizin bir neferi olarak, davamızı anlatmaya, gönüllere dokunmaya, çalışmalara devam edeceğim. Ya olacağız “Hedefleri Büyük Türkiye“, ya öleceğiz “Gerekirse Uğruna Can vererek”, durmak yok yola “Reis’le, Liderimizle” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.