banner388
banner390
banner410
banner408

PTT Genel Müdürü Bozgeyik, Samsun'da

Samsun'da düzenlenen PTT’nin hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıya PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik katıldı.

banner269

PTT Genel Müdürü Bozgeyik, Samsun'da

Samsun'da düzenlenen PTT’nin hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıya PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik katıldı.

09 Şubat 2018 Cuma 14:58
PTT Genel Müdürü Bozgeyik, Samsun'da

Samsun haber - PTT’nin hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı Samsun'da yapıldı. Toplantıya PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

"2017 YILINI KARLA KAPATTIK"

PTT'nin büyük bir holding olma yolunda ilerlediğini ifade eden Bozgeyik, "Gece-gündüz demeden koşturarak bu ülkenin istihdamına katkıda bulunmak ve bu ülkenin insanının ihtiyacını görmek gibi koşulsuz bir inanç ve gayretle çalışmak her kuruma ve her insana nasip olmaz. PTT artık sadece posta işiyle uğraşan ve sadece mektup getiren bir kuruluş olmaktan çıktı. Artık bir büyük holding olma yolunda ilerliyor. Allah’a şükürler olsun. 2016 yılını karlı kapattığımız gibi 2017 yılını da daha büyük kar oranıyla kapattık. Her yıl postacılık alanındaki karımızı yüzde 50 arttırıp bankacılık alanında da en az o kadar kar eden, e-ticarette de yüzde 300 büyüyen dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir şirket haline geldik. Bu şirket sizlerin eseriniz” dedi.

"PTT ÇAĞ ATLADI"

Toplantıda konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak ise, "PTT, Telekom’dan ayrıldığında acaba yoluna devam edebilecek mi diye bir söylenti vardı. Ancak PTT yaptığı ataklarla kendisini göstermeyi başardı. PTT gerçekten büyük bir çağ atladı. Bugün ben de bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak PTT’nin bu hizmetlerini gördükçe büyük mutluluk duyuyorum ve gururlanıyorum” diye konuştu.

"ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR"

Tekkeköy Lojistik Merkezde PTT'yi görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Kurulduğundan bu yana kendini geliştirerek modern Türkiye’nin gülen yüzü olma yolundaki mücadelesine büyük katkılar veren PTT’nin bir bölgesel toplantısına Samsun ilimizde ev sahipliği yapmak çok güzel. Hepinizin çok iyi bildiği gibi haberleşme hadisesi 1980’lerden sonra geçmiş ile kıyaslanamayacak kadar dünyada elektronik teknolojisiyle tarif edilemez boyutta şekil değiştirdi. Biz Samsun’da da çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Samsun Limanı Türkiye’nin Kuzey’e açılan kapısı oldu. Gerek hava, gerek kara gerekse deniz ve demiryolu ağı her gün biraz daha iyileşti. Bu vesileyle de Samsun Kuzey’e yapacağı ihracatlarda önemli roller almaya başladı. Biz ihracatları güçlendirmek adına da Avrupa Birliği’nden alınan hibe ile Tekkeköy ilçemize bir lojistik merkez kurduk. Bu lojistik merkezimizde PTT’yi görmekten mutlu olacağımı belirtmek isterim” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.