banner388

Protokolden anlamlı destek

15 Temmuz Millet Meydanı'nda Kızılay tarafından oluşturulan stanta, protokolden birçok kişi destek verdi.

Protokolden anlamlı destek

15 Temmuz Millet Meydanı'nda Kızılay tarafından oluşturulan stanta, protokolden birçok kişi destek verdi.

22 Temmuz 2019 Pazartesi 18:15
Protokolden anlamlı destek

15 Temmuz Millet Meydanı'nda oluşturulan stantta gerçekleştirilen kan bağışına, 19 Mayıs ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Serkan Kalınbacak, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Öztürk ile vatandaşlar katılarak kan destek verdi. Kan bağışının önemine dikkat çeken protokol, sağlıklı olan her bireyin kan vermesi gerektiğini söyledi. 

KAN BAĞIŞI SON DERECE ÖNEMLİ

Türk Kızılay Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, "Kızılay tarafından başlatılan kan kampanyası son derece önemli. Kan vermek birçok insanın hayata tutunmasına yardımcı olduğu gibi son derece önem arz ediyor. Verdiğimiz kan belki kendimizin, belki sevdiklerimizin, belki de bir insanın hayatının kurtarılmasına vesile olacak. Bağışların en büyüğü insan hayatını kurtarmak ve bu iş için bağış yapmaktır. Belirli aralıklarla yapılan kan bağışı, vücudun yenilenmesini ve kan üretme mekanizmalarını canlı tutuyor,19 Mayıs ilçemiz Samsun genelinde kan bağışında yedinci sırada.18,65 yaş arası 50 kilogram üzeri herkes kan verebilir. Vatandaşlarımızın kan bağışı sırasında mutlaka kimlikleri yanında olması gerekmektedir" diye belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.