banner388

PROPANYA

PROPANYA AİLESİ olarak, Firma ve kullanıcılarımıza yönelik büyük fırsatlar sunuyoruz. 

PROPANYA

PROPANYA AİLESİ olarak, Firma ve kullanıcılarımıza yönelik büyük fırsatlar sunuyoruz. 

18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:44
PROPANYA

Nasıl Mı?

Firmalar ile birebir görüşmelerimiz neticesinde kullanıcıların yararlanabileceği yüzdelik indirimler alıyoruz ve bu fırsatı kullanıcılarımıza sunuyoruz. Yemekten giyime, konaklamadan eğitime aklınıza gelebilecek tüm sektörlerden yararlanabileceğiniz indirim fırsatlarını GÜNLÜK olarak paylaşıyoruz. Yapılan anlaşmalar ile firmaların kazançlarına katkı sağlarken öte yandan kullanıcılarımızında indirimli şekilde ürünlerden yararlanmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra PROPANYA AİLESİNE firma rolü ile katılan firma yöneticilerine ise sadece FİRMALARA ÖZEL günlük, haftalık ve aylık indirimler sağlıyoruz. 

İndirimden Daha Fazlası...

PROPANYA AİLESİ indirimlerden daha fazlasını sunuyor. Kullanıcılara ve firmalara iş-işçi bulma konusunda kolaylık sağlayarak istihdama yönelik oluşturduğumuz İŞ İLANI bölümünden iş veya işçi bulabilirsiniz.

Alım-Satım 

PROPANYA AİLESİ olarak oluşturduğumuz ALIM-SATIM bölümünden ise SIFIR ve İKİNCİ EL ürünleri alıp-satma fırsatı sunuyoruz.

Bu saydığımız özelliklerin hepsi sadece tek bir platformda...

PROPANYA

App Store'dan indirmek için aşağıdaki görsele tıklayınız

Google Play Store'den indirmek için aşağıdaki görsele tıklayınız

Son Güncelleme: 19.05.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.