banner388

Proje Kenti Atakum

Samsun’un Atakum ilçesinde geniş bir katılım ile AK Parti Atakum İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Proje Kenti Atakum

Samsun’un Atakum ilçesinde geniş bir katılım ile AK Parti Atakum İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

26 Kasım 2016 Cumartesi 18:55
Proje Kenti Atakum

Gerçekleştirilen toplantıda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil ve AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları yer aldı. 

Atakum proje kenti
Toplantıda söz alan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız hizmetlerde belli bir çizgi yakalamış durumdayız. Sözümüz olan 55’te 55 projenin 26 tanesini halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca sözümüz dışında kalan 22 projeyi de hizmete sunduk. Mevcut koşullarda devam eden 14 projemiz bulunmaktadır. Ayrıca planlama aşamasında da 14 projemiz yer alıyor. İlçemizde bulunan eksiklikleri giderebilmek için içerisine girdiğimiz çaba dışardan da çok net gözlemlenebiliyor. İlçesinin her geçen gün daha da güzelleşmesi, sosyalleşmesi için var gücüyle çalışan Atakum Belediyesi, aynı heyecan içerisinde çalışmalarını devam ettirecek” şeklinde konuştu.

İnancımız Tam
Toplantıda söz alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut, “Yerel yönetimler anlamında yaptığı çalışmalarla bizleri mutlu eden Atakum Belediyesi’ni ve değerli başkanımız İshak Taşçı’yı kutluyorum. İlçe teşkilatı ile kurmuş olduğu bağ, gerçekten takdire şayan. Başkan Taşçı’nın arkasına aldığı güçlü AK Parti Teşkilat’ı ile yoluna emin adımlarla yürüyeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Toplantıda söz alan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Atakum belediyesi'nin AK Parti’li bir belediye olması ilçemiz için büyük bir avantaş. Bu anlamda çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanmış bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Teşkilat olarak Taşçı'nın her zaman yanındayız“ dedi.

Son Güncelleme: 28.11.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
AtakumAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.