banner388

Polislere müjde! mesai saatlerinde ve izin günlerinde düzenleme

İç İşleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Polislere müjde! mesai saatlerinde ve izin günlerinde düzenleme

İç İşleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

23 Şubat 2020 Pazar 10:59
Polislere müjde! mesai saatlerinde ve izin günlerinde düzenleme

İç İşleri Bakanlığı yeni bir genelge hazırladı. Hazırlanan genelge 81 şehirde bulunan İl Emniyet Müdürlüklerine gönderildi. Buna göre İl Emniyete bağlı polis merkezi amirlikleri ve resmi ekiplerde 8/24 çalışma sistemine geçilecek. 

YILLIK İZİNLER

Söz konusu genelgede yıllık izinlerin yaz ve kış ayları olmak üzere 2 dönemde planlanacağı ve yıllık iznin en az 3 'te biri kış aylarında kullandırılacağı bildirildi.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İZİN MÜJDESİ

Mazeret izinlerine bir ekleme yapıldı ve iznin bir günün evlilik yıldönümünde kullanılabileceği bildirildi. 

YILDA EN AZ 1 DEFA PSİKOLOG İLE GÖRÜŞECEKLER

Son dönemlerde artan polis intiharları sebebiyle polisler her yıl en az bir defa Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro amirliklerinde görevli psikologlarla zorunlu bireysel görüşme yapılacak.

Kaynak: Kamubülteni

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memur 2020-02-24 17:19:47

belediyede akşama kadar yatan memur polisten askerden fazla maaş alıyor. birinin riskine, çalışma şartlarına bak bir de diğerine. belediyelerden memurluk kaldırılsın arkadaş hakka giriyorlar.

Avatar
3600 ek gösterge yok yalan oldu. 2020-02-24 15:11:06

Adam evlilik yıldönümün de bile izin kullanamıyor hayata bak. Aldıkları maaş zaten yetmiyor. Dalga geçer gibi para vermek yerine uyduruk müjde veriyorlar. Öğretmenlerede 3600 ek gösterge yerine bakan müzeye giriş bedava demişti dalga geçer gibi. Haklarını paralarını ek 3600 göstergelerini bir an önce verin. İktidar söz verdi 2 sene geçti. yalan oldu.

Avatar
ahmet 2020-02-24 10:15:05

Güzel haber POLİSLERİMİZE HAYIRLI OLSUN