banner388
banner390
banner410
banner408

Polislerden Cankurtaranlara Eğitim

Samsun Deniz Liman Şubesi Müdürlüğünce belediyelerde cankurtaranlık hizmeti veren personellere eğitim verildi.

banner269

Polislerden Cankurtaranlara Eğitim

Samsun Deniz Liman Şubesi Müdürlüğünce belediyelerde cankurtaranlık hizmeti veren personellere eğitim verildi.

30 Haziran 2016 Perşembe 15:22
Polislerden Cankurtaranlara Eğitim

Samsun'un Deniz Liman Şubesi Müdürlüğüne bağlı olan polisler, denizde oluşabilecek boğulma tehlikelerinin önüne geçebilmek ve tehlikeyi en aza indirebilmek için cankurtaranların da katılım sağladığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Atakum'un belediyesi tarafından Kültür Merkezinin Sinema Solunu’nda yapılan toplantıda Deniz Liman Şubesi Müdürü olan Osman Seracettin Karaca, Müdür Yardımcısı olan İrfan Kıpçak, dalgıçlardan polis; Osman Açık, Ahmet Turan, Şenol İskender bir de eğitim alan cankurtaranlar katılım sağladı. Yapılan bilgilendirme toplantısında, Karadeniz’in sahilinin özellikleri, boğulma vakaları esnasında uygulanacak olan yöntemler cankurtaranlara aktarıldı.

2015 YILINDA 12 BOĞULMA MEYDANA GELDİ
Liman şubenin paylaştıkları istatistiklere göre, Samsun’da 2014 senesinde 74 boğulma vakası oldu ve 28’i hayatını kaybetti. 2015 senesinde  ise verilen eğitimden sonra tüm Samsun geneli  57 boğulma vakası oldu, bu vakalardan da 5’i il merkezi olmak üzere 12'si ise yaşamını yitirdi. Bilgilendirmelerde  toplantılar ve boğulma vakasının en aza indirilmesini hedef alıyoruz.

Son Güncelleme: 30.06.2016 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.