banner388

Polis memuruna bıçak çekti! 1 yaralı

Samsun'da polis memuruna bıçak çekerek polisin dur ihtarına uymayan kişi polis tarafından bacağından vuruldu.

Polis memuruna bıçak çekti! 1 yaralı

Samsun'da polis memuruna bıçak çekerek polisin dur ihtarına uymayan kişi polis tarafından bacağından vuruldu.

18 Şubat 2020 Salı 22:22
Polis memuruna bıçak çekti! 1 yaralı

Polisin dur ihtarına uymayıp araçla kaçmaya çalıştılar. Uyarılar sonunda polisin aracın lastiğine açtığı ateş sunucu 1 kişi bacağından vurularak yaralandı. Araçta bulunan 3 şahıs serbest bırakıldı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda, şahısların çevreyi rahatsız ettikleri ihbarı üzerine polis olay yerine gitti. Kendilerini uyaran polis memurlarına bıçak çeken araç sürücüsü M.A , ve diğer iki şahıs araçla kaçmak istedi. Bunun üzerine polis aracın lastiğine ateş açtı. Lastikten seken mermi, aracın içindeki G.G.Ö.'nün sol bacağına isabet etti. Hastaneye kaldırılan G.G.Ö. ,  tedavi olduktan sonra, M.A ve M.S ile beraber gözaltına alındı. 
Sorguları tamamlanan 3 şüpheli bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. İfadelerinin ardından M.A. ve G.G.Ö. tutuklanmaları talebiyle, M.Ş. ise adli kontrol şartıyla nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemedeki ifadelerinden sonra 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 2020-02-19 01:42:21

Ahh polisim askerim derdiniz yokmus gibi birde bu tiplerle uğraşıyorsunuz ayağına değil kafasına siksaydiniz ya ibret alsın hepsi ne demek lan polise bıçak çekmek namussuzlar o polis sizin ülkenizin toprağinizin direği siz evde yokken evdeki aieleniz bile onlara emanet be

Avatar
samsunlu 2020-02-19 10:00:16

oh ne güzel polise bıcak çek serbest hınsızlık serbest Ah adalet nerde kaldı.suclu kim polismi