banner388

PKK propagandası yapan üniversiteli adliyede

Samsun'da PKK propagandası yaptığı iddia edilen üniversiteli kız adliyeye sevk edildi.

PKK propagandası yapan üniversiteli adliyede

Samsun'da PKK propagandası yaptığı iddia edilen üniversiteli kız adliyeye sevk edildi.

02 Mart 2018 Cuma 13:43
PKK propagandası yapan üniversiteli adliyede

Samsun haber - Samsun'da sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddia edilen üniversite öğrencisi Y.B. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaldığı yurtta yakalanan kız, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki sorgusu tamamlanan üniversiteli kız Samsun Adliyesi'e sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 03.03.2018 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2018-03-02 13:56:05

Kesin serbest bırakılır, Bu memlekette vatan hainleri cirit atıyor,memleketin okulunda oku yurdunda zıbar pkk yı savun, İnşAllah tutuklanir.

Avatar
Bir dost 2018-03-02 13:56:57

Ne oldu? Serbest mi bırakıldı? Durun hatta nasıl olduğunu da anlatayım: adli kontrol şartıyla... Şimdi olacakları söyleyeyim. Pkk kendisini yakın takibe alarak Suriye ya da Irak’ın kuzeyine götürecek. Canlı bomba, keskin nişancılık vs. eğitimlerini alıp yine bizi vuracak. Nereden mi biliyorum? Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur. Türkiye’deki bütün pkk saldırılarına bakın hep aynıdır. Hepsi zamanın birinde birşekilde yakalanmış ama serbest bırakılanlardır.

Avatar
Vatanperver 2018-03-02 15:18:39

Hani nerde ,savunduğun onun bunun çoçukları aklını başına al , insan gibi derslerine çalış okulunu bitir ve de senin yolunu gözleyen ailenin başını artık öne eğdirme.