banner388

Pikniğe giden ailenin hazin sonu

Samsun'da pikniğe giden aile, trafik kazası geçirdi. Kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Pikniğe giden ailenin hazin sonu

Samsun'da pikniğe giden aile, trafik kazası geçirdi. Kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

04 Ağustos 2020 Salı 18:16
Pikniğe giden ailenin hazin sonu

 Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada,öğrenilen bilgiye göre, Samsun'un Ladik ilçesinden Samsun'a piknik yapmaya gelen ailenin içinde bulunduğu Osman Sancı kontrolündeki 06 DP 0912 plakalı kapalı kasa kamyonete, Hikmet Salihoğlu'nun kullandığı 61 ABY 635 plakalı otomobil çarptı.

Kazada, araç sürücüleri Osman Sancı, Hikmet Salihoğlu ile 3'ü çocuk toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
PiknikKazaSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ero 2020-08-05 10:46:14

52 plaka görünce kaçın uzaklaşın

Avatar
Kemal T. 2020-08-05 11:16:48

Ladik gibi güzel bir yerden pikniğe Samsun'a gelmek nedir ! İnsanlarda gerçekten akıl kalmamış Samsun iyice yaşanmaz hale geldi rezalet bir yer oldu. İç kesimlerden özellikle tatil ve hafta sonları bir şehir dolusu insan geliyor neye geliyorlar niye geliyorlar anlaşılır değil. 2 tane avm gezmek için mi? denize bakmak için mi? Bu ülkenin insanları neden yaşadıkları yerde mutlu olamazlar. Türkiye'nin en büyük sorunu adı büyük ama aslında tıkabasa insanın, arabanın, binanın dolduğu kentlere göç. Devleti yönetenler bunu göz ardı etmemeli.