banner388

Peş peşe kazalar! 9 yaralı

Amasya-Samsun karayolunda sisli hava nedeniyle 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazalar sonucunda 9 kişi yaralandı. 

Peş peşe kazalar! 9 yaralı

Amasya-Samsun karayolunda sisli hava nedeniyle 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazalar sonucunda 9 kişi yaralandı. 

16 Aralık 2018 Pazar 15:35
Peş peşe kazalar! 9 yaralı

Samsun Haber-Amasya-Samsun karayolunda sisli hava 2 ayrı kazaya neden oldu. 5 aracın karıştığı 2 ayrı kaza sonucunda 9 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre Samsun'dan Amasya'ya istikametine seyir etmekte olan A.S. hakimiyetindeki 55 HV 230 plakalı otomobil, kavşağı kaçırdığı için durduğu sırada arkadan gelen U.G. hakimiyetindeki 34 NPV 230 plakalı otomobil çarptı. Ardından gelmekte olan M.G. hakimiyetindeki 52 DG 947 plakalı otomobilde kazaya karıştı. Kaza sonucunda K., K.K., M., H., Y., U.G. sağlık ekipleri tarafından Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı. R.A. ise Merzifon Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zincirleme kazadan tahminen 40 dakika sonra kaza yapan aracı gören M.D. hakimiyetindeki 34 VJ 3350 plakalı tıra arkasında gelen N.G. hakimiyetindeki 34 UG 2237 plakalı yolcu otobüsü çarptı. Kaza sonucunda araçta sıkışan N.G., olay yerine intikal eden ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ön kısmında büyük maddi hasar oluşan otobüsteki yolculardan Azerbaycan uyruklu Z.R. de kaldırıldığı Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunAmasyaSis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2018-12-16 23:23:12

bunlar kaza değil bu yolu kullanan birisi olarak insanların ne kadar tedbirsiz, eğitimsiz olduğunu görüyorsunuz. sis varsa ona göre düşük hızda her ana duracabileceğin hızda gidersin ama maalesef cahil insanlar sis mis dinlemiyor kuralsızlık hız umursamazlık deyin ama kaza demeyin.