banner388
banner390
banner410
banner408

Patronunu bıçaklayan şahıs serbest kaldı

Samsun'da çalıştığı iş yerinin sahibini bıçaklayan şahıs, serbest kaldı.

banner269

Patronunu bıçaklayan şahıs serbest kaldı

Samsun'da çalıştığı iş yerinin sahibini bıçaklayan şahıs, serbest kaldı.

10 Nisan 2020 Cuma 18:26
Patronunu bıçaklayan şahıs serbest kaldı

 Çalıştığı iş yerinde patronlarını bıçaklayan şahıs, savcı ifadesinden sonra serbest kaldı.


Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'ndeki bir lokantada meydana gelen olayda, lokantada kuryecilik yapan T.C.K.(21) çıkan bir tartışmada patronları H.T.(28) ve B.T.'yi (30) bıçakladı. Patrınlarını bıçaklayan şahıs daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralılar özel bir hastaneye götürülürken T.C.K. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Bugün yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen T.C.K . , savcı ifadesinden sonra serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2020-04-10 20:58:51

Memleket teksasa döndü cezaevindekilere af gelir bunun gibiler adam vurur bıçaklanır serbest kalır sonra suç niye durmuyor niye dursun ki ne yaparsan yap zaten serbestin kimi zapt edeceksin komedi gibi...

Avatar
Bilakis 2020-04-11 02:46:31

Yaaa Allah Aşkına varsayalım ki haksız dahi olsa iki kişi bıçaklamışsın.Tutuksuzluk kararı verenler hiç mi toplumun vicdanını düşünmüyor????