banner388

Patlama olan gemi liman yakınına demirledi

Sinop'da patlamanın meydana geldiği gemi Sinop Limanı yakınlarına demirledi.

Patlama olan gemi liman yakınına demirledi

Sinop'da patlamanın meydana geldiği gemi Sinop Limanı yakınlarına demirledi.

03 Mart 2018 Cumartesi 09:26
Patlama olan gemi liman yakınına demirledi

Sinop Limanı'na demirleyen Mümtaz Amca isimli kuru yük gemisinde Çarşamba günü patlama meydana geldi. İstanbul nüfusuna bir mürettebatın hayatını kaybettiği patlamada Samsunlu bir mürettebatta ağır yaralandı.

Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı öğrenilirken Samsunlu yaralı mürettebat, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Patlamanın yaşandığı gemi Sinop Limanı yakınlarına demir attı. Yetkililer yaptığı açıklamada, "Geminin baş tarafında bir gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamadan sonra 1 kişinin vefat ettiği, bir kişinin de yaralandığı belirtildi. Biz hemen yaralıyı çıkarmaya çalıştık. Görevli personeller tarafından hızlı bir şekilde yaralıyı çıkartıp hastaneye yetiştirdik. Ancak ölü olan personeli çıkartamadık. Çünkü patlama olan bölgede gaz değerleri çok yüksekti. Şuan idari ve adli bir tatbikat var. Bu tatbikatlar sona erdikten sonra Mümtaz Amca adlı yük gemisi, Karadeniz’den ayrılacak. Gemi şuan yakın durumda demirli olarak duruyor. Fakat adli ve idari tatbikat sona erdikten sonra buradan ayrılacak. Geminin ayrılma süreci de 1-2 güne tamamlanır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-03-03 10:44:10

Allah rahmet eylesin. Yaralıya acil şifalar