banner388

Patates ve soğanın kilosu bakın kaça kadar düştü

Samsun’da manavcılık yapan Fahri Tozoğlu, meyve ve sebze fiyatları ile ilgili bilgi verdi.

Patates ve soğanın kilosu bakın kaça kadar düştü

Samsun’da manavcılık yapan Fahri Tozoğlu, meyve ve sebze fiyatları ile ilgili bilgi verdi.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 19:06
Samsun haber – Samsun’da manavcılık yapan Fahri Tozoğlu, meyve ve sebze fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tozoğlu, yerli ürünlerin çıktığını söyledi.
 

“Bol miktarda ürün var”

 
Sebze ve meyve fiyatlarında bir düşüş olduğunu söyleyen manavcı Fahri Tozoğlu,“15-20 gün öncesine kadar sebze ve meyve fiyatları çok yüksekti. Köy ürünleri çıktığından beri fiyatlar aşırı derecede düştü.  Çarşamba ve Bafra ovalarında ürünlerimiz bol bol yetişiyor. Ürün fazlalığı olduğu için fiyatlarda düştü. Sebze ve meyvelerde hiçbir sıkıntı yok. Köylülerin yerli malları çıktığı için Allah’a şükür bol miktarda ürün var. Vatandaşlarımız istedikleri gibi alabilirler” şeklinde konuştu.
 

“Fiyatlarımız gayet iyi durumda”

 
Patates ve soğanın kilosundan bahseden Fahri Tozoğlu, “Patates ve soğan seçim öncesinde çok pahalıydı ama diğer sebze ve meyvelerin fiyatları normaldi. Seçimden sonra özellikle patates ve soğan fiyatında çok fazla düşüş oldu. Şuan fiyatlarımız gayet iyi durumdadır. Patates ve soğan şuan 2-2 buçuk kilodan satılıyor.” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI
Son Güncelleme: 23.07.2018 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2018-07-24 06:00:19

Millet uzay konuşuyoz boz soğan patatea bide makarna muhabbeti yapiyoruz. Memleketde bir şey eksik ama soğan makarna degil akil ozan mantik oda manavda bakkalda yok. Bu kadar pkumuş doplomali cahil nerde var. Bizden başka.....