banner388

Parktek Toplantısında Gerginlik: Vicdanımız Rahat

Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan, yaptığı basın açıklamasında, bir basın mensubu ile tartışma yaşadı.

Parktek Toplantısında Gerginlik: Vicdanımız Rahat

Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan, yaptığı basın açıklamasında, bir basın mensubu ile tartışma yaşadı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 14:15

Samsun haber – Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan yaptığı basın açıklamasında, bir basın mensubu ile tartıştı. Basın mensubunun Müdür Gürcan’a yönelttiği, “Samsun halkından zorla ücret almaya çalışıyorsunuz. Bu sizin vicdanınızı rahatlatıyor mu?” sorusuna sinirlenen Gürcan, “Arkadaşım yasa içerisinde iş yapıyorum neden vicdanım rahat olmasın. Vergisini veriyorum, KDV’sini ödüyorum, her şeyini usulüne uygun bir şekilde yapıyorum. Tabi ki de vicdanım rahat. Usulsüz bir şey mi var ortada da vicdanımız rahat olmayacak. Yol kenarlarındaki araçlar günlerce kalıyordu. Bu uygulama dünyanın her yerinde var. Türkiye’de de büyük şehirlerde bulunmaktadır. Samsun’da vatandaşlar araçlarını Yüzüncü Yıl Bulvarına çift sıra park ediyorlardı ve şuanda park edemiyorlar. Trafik rahatladı ve insanlar memnunlar. İnsanlar yol kenarlarına araçlarını park ediyor ve günlerce almıyordu” şeklinde cevap verdi.

 “Büyükşehir Belediyesi de böyle bir karar aldı”

Esnafın kendi dükkanının önünden de para alınıyor diyen basın mensubuna cevap veren Gürcan, “Sabit park alanı yapıyor. Sabit park alanı yapamaz. Büyükşehir Belediyesinin aldığı karara göre almak, işletmek, devretmek Büyükşehir Belediyesine aittir. Diğer türlü işler samimi değil. İstiklal Caddesindeki esnafın işi durduğu için özellikle oradaki esnaflar istedi ve Büyükşehir Belediyesi de böyle bir karar aldı” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 18.04.2018 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koray 2018-04-18 14:19:49

Bence doğru uygulama bizim millet bedava herşeyin içine ediyor çünkü.

Avatar
Vatanperver 2018-04-18 14:33:09

Doğru bir uygulama tabikide , lakin belediye kendi işletirse daha iyi olur bence..,

Avatar
mert 2018-04-18 15:31:08

park yerlerini belediye işletmeli ücretler de bu kadar afaki olmamalı. bilet almazsan 25 lira ödemek zorundasın. ne alaka kardeşim, görevli cezayı yazar camına koyar saat 2'de yazdı cezayı diyelim sen 7 de geldin 5 saat parası ödersin olur biter. 2de yazdı 3 te geldin 1 saat parası ödersin. işleri güçleri milletin parasını yandaşa peşkeş çekmek oldu bunların. haram olsun.

Avatar
samsunlu 2018-04-18 15:58:24

para alıp otoparkcılık yapıyorsanız arabalarımızıda koruyacaksınız o zaman gürbüz camiinin önüne arabamı koydum parasını verdim döndüğümde cenaze vardı arabanın yanına ikinci sıra park yapılmıştı tabiki cenazeye saygımız var ama ben arabamı 45 dakika ordan alamadım o zaman camii önünü park alanı yapmayın hem para alıyorsunuz hem magdur ediyorsunuz

Avatar
ADİGE 2018-04-18 15:52:54

ALDIĞINIZ PARALAR ZEHİR ZIKKIM OLSUN NERDEN GELDNİZ LN SAMSUNA

Misafir Avatar
reis 2018-04-19 01:21:02 @ADİGE

Reisiniz getirdi.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kamil 2018-04-18 16:52:09

Bu evleri dukkalari alirken otopark parasi adı altinda belediyeye zamaninda para ödendi
Bir bedel bin kere mi ödenecek yoksa yuzbin kere mi?
Bu yollarin parasi yahudilerin ermenilerin cebinden mi çıktı. Bizden veya atalarımızdan çıktıysa neden
Hala tekrae ödüyoruz. Trafik hala aynı degişen bişey yok .

Avatar
Aliosman germi 2018-04-18 16:54:16

Bunu yapanlardan Allaha razı olsun bunicin basında belediye yardımcı olmasılazım eskiden hicbiyerepark edemiyorum burası dükkanı diyorlardı insani başıbelayakalacak benisterimkidahayaginlassin basın yardımcı olsunAllah rızasının saygılar

Avatar
Emrah a. 2018-04-18 20:19:11

Vergimle yapılan yola tekrar para ödüyorum. Gözünüzü para bürümüş. Bir de demez mi arabayı çeken vatandaş 3 gün almıyordu diye. Napacak havaya mı asacak arabayı? Mantığa bak ya.