banner388
banner390
banner410
banner408

Parkomat Ücretleri Hakkında Flaş Açıklama

Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan ve beraberindeki 2 avukat, Samsun'da parkomat uygulaması hakkında yaşanan kargaşayı gidermek adına Samsun basınının karşısına çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Parkomat Ücretleri Hakkında Flaş Açıklama

Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan ve beraberindeki 2 avukat, Samsun'da parkomat uygulaması hakkında yaşanan kargaşayı gidermek adına Samsun basınının karşısına çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

25 Ocak 2017 Çarşamba 14:37
Parkomat Ücretleri Hakkında Flaş Açıklama
Samsun HaberParktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan ve şirketin 2 avukatı Samsun'da tartışma konusu haline gelen Parkomat uygulaması konusunda basın mensuplarıyla biraraya geldi. Mahkemeler tarafından verilen farklı kararlar insanların kafasındaki karışıklığı daha da artırıyor. 
 
Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan, son günlerde basında çıkan “parkomatta son noktayı idare mahkemesi koydu , parkomat yasal değildir” gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “ Türkiye'de idare mahkemesince verilen kararların usul ve yasaya uygun olup olmadığı, yönetimin yargı yolu ile denetlemesini yapan Danıştay tarafından belirlenmektedir. Bu sebeple son noktayı İdare Mahkemesi değil, Danıştay koyacaktadır” dedi.

'Helalleşelim'

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, parkomat borcundan dolayı ihtarname giden veya icra takibinde olan vatandaşlara seslenerek, "İhtarname giden ve icra takibinde olan vatandaşlara hem ödeme kolaylığı hem de indirim yapacağız. Borcuna itiraz edenler de gelebilir. Gelin tatlıya bağlayalım. İndirim yapalım. Helalleşelim. 10 Şubat 2017 son tarih. Bu tarihten sonra ödemeyenler için takipler hızlanacak ve takiptekiler de indirim hakkını kaybedecek" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şuayip 2017-01-25 17:15:50

Insanları aptal yerine koymak bu kadarmi ucuz oldu. Hangi akli başında bir insan buna yasal diyebilir. Bize yol lazım eeeeey kravatlı gaspcilar. Devlet eliyle soygun son gaz gidiyor. MaşAllah milletin hakkını yemenin kılıflarınida buluyorsunuz. Doğru yoldasiniz hiç aman vermeyin.

Misafir Avatar
Misafir 2017-01-25 17:38:37 @şuayip

Adalet kamu malını tekrar kamuya satmaksa ben böyle adaletin içine edim

Beğenmedim! (1)
Avatar
YAKUP 2017-01-25 20:54:02

Parkomat görevlileri bile ceza falan yok abi yersee hesabı yaptıklarını itiraf ediyor.Şehir dışından gelenlerden alsak yetiyor diyor.FİŞ ALMIYORUM ÖDEMİYORUM KARRDEŞİM

Avatar
Orhan 2017-01-25 19:54:48

Pekii. Bizim 3tl lik park ucretlerine karsin odedidigimiz 85 tl ne olacak. Onlara indirim yokmu

Avatar
Doğrucu Adam 2017-01-25 21:19:43

Halkın kullanımı için üretilmiş yolların para karşılığında kiralanması vicdanım asla kabul etmiyor. Yöneticiler sorumluluklarını böyle bir yolla üzerlerinde atmak istiyorlar.yöneticilerin görevi trafiğin engelsiz bir şekilde akmasını sağlamak, araçlar için özel otoparklar üretmek değilmidir. Bence yol parkları asla yasal değildir.

Avatar
Xxl 2017-01-25 23:55:26

25 TL için arabaları baglatirsiniz sonra biri birini vurur sonra bu uygulama yanlıştı der vaz geçersiniz sizler nasıl bir mahlûkatsiniz amaç insan soymak

Avatar
hakan ayrıç 2017-01-28 17:44:44

haksızlık kardeşim halktan almışın bu yerleri imar yaparkren yol' cami' okul yerei olarak almışınız sonrada parayla satıyorsunuz yazıklar olsun bu uygulamaya imza atan belediye yetkilerine

Avatar
Samsunlu 2017-01-26 19:03:40

Çok afkurmayın. Arabaya ceza odemessiniz hep orda brakirsiniz siz. Arabanizi bu sistem iyi baska seylere para veriyosunuz. O isde ekmek parasiyla gecinenler var.

Misafir Avatar
malum 2017-01-28 11:51:27 @Samsunlu

enson mesaj yazan arkadaş senin tuzun kuru veya bu rantdan sanada gelen birşeyler var heralde ordan ekmek yiyenleri sen doyur kimse gönüllü vermiyor o paraları haram ediyor o zaman ordan ekmek yiyenler haram yiyor zehir zıkkım olsun o paralar sizingibi insanlara

Beğenmedim! (0)
Avatar
Amasya Çorum tokat 2017-01-29 22:27:52

Şu yukarda ki şehirlere gidin bakalım görevliler arabanınıza gelip ücretini tahsil ederler ve bu kadar uçuk fiyatlar olmamalı tamam istihdam var ama uçuk fiyatlar olmamalı ve ayrıca pembe kağıd için 85 TL ne alaka vatan sever halk sever olun bunu görmeyen belediye Başkan'larına yazıklar olmasın