banner388
banner390
banner410
banner408

Öztekin: "Ses getirecek projelerle Samsun'a katkı sunmak istiyoruz"

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

banner269

Öztekin: "Ses getirecek projelerle Samsun'a katkı sunmak istiyoruz"

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

18 Haziran 2020 Perşembe 22:27
Öztekin: "Ses getirecek projelerle Samsun'a katkı sunmak istiyoruz"

Kısa adı SAMGİAD olan Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, Samsun iş dünyasında ses getirecek projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

SAMSUN'A KATKI SUNMAK İSTİYORUZ


SAMGİAD'ın kurulduğu günden bu yana Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Başkan Öztekin; 'Biz genç iş insanları olarak 'yaşadığımız şehre nasıl bir katkı sunabiliriz' özlemiyle kurulan ciddi bir derneğiz. Şu ana kadar derneğimizin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bu bayrağı büyük bir onur ve şerefle taşıyarak önemli işlere imza attılar. Bu dönem arkadaşlarımızın teveccühü ile bayrağı biz devraldık. Öyle inanıyorum ki ben ve yönetim kurulunda görev alan  arkadaşlarımız çıtayı daha da üst noktalara taşıyarak SAMGİAD'ı layık olduğu güzel yerlere taşımak istiyoruz.' dedi.

PANDEMİ SÜRECİ BİZLERİ ETKİLEDİ


Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen pandemi sürecinde iş dünyasının ister istemez büyük zarar gördüğünü söyleyen Öztekin; 'Pandemi süreci hepimiz için kabus dolu günler oldu. Kısmen de olsa bu süreç devam ediyor. Biz iş insanları olarak koronavirüs salgınından ciddi anlamda etkilendik. Bir hazirandan itibaren yasakların  kalkmasıyla birlikte toparlanma sürecine girmiş bulunuyoruz. Asla durmayacağız ve aksine daha da çok çalışarak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. SAMGİAD'ta genç  ve ciddi iş insanlarımız var. İştişarelerimiz devam ediyor. Samsunumuz için taşın altına elimizi koymaktan asla geri durmayacağız.' diye konuştu.

SAMSUN ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR


Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini çok iyi bilen bir kadroya sahip olduklarını ve kısa zamanda iş dünyasına yönelik projelerle ses getirmek istediklerini sözlerine ekleyen Öztekin; 'Samsun çok özel bir şehir ama en büyük sorunda işsizlik. İstihdama yönelik projelerimizle şehrimizde bir nebze olsun işsizlik yarasına melhem olmak istiyoruz. Yakın zamanda Samsun medyasıyla biraraya gelerek projelerimizi Samsun kamuoyuyla paylaşmak arzusu içindeyiz. Samsun'un çok güçlü bir medyası var ve bu bizler için büyük avantaj. Şimdi çalışma zamanı ve biz buna hazırız.' diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 19.06.2020 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.