banner388

ÖZÇELİK: ATAKUM'DA HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı diledi.

ÖZÇELİK: ATAKUM'DA HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı diledi.

03 Temmuz 2020 Cuma 10:27
ÖZÇELİK: ATAKUM'DA HALKIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

Atakum'da belediye başkanlığını kazanarak halkla gönül köprüsü kurduklarını ve bunun devam edeceğini belirten Özçelik, 'Atakum, Samsun'un ve Karadeniz'in parlayan yıldızı üstelik tek göç alan kentidir. Bu ilçede halkımıza hizmet etmekten, onların sorunlarına, beklentilerine ve özlemlerine çare olmak benim için bir şereftir. İlçe yönetimi olarak bu bilinç ve istekle çalışıyoruz. Halkımızla müthiş bir gönül bağımız oluştu. Öyle inanıyorum ki artarak devam edecek.' dedi.

CHP'nin hem Samsun'da hem de Türkiye'de belediyelerde tarih yazdığını ve 2023 seçimlerinde kesin olarak iktidara geleceklerine inandıklarını söyleyen Özçelik; 'BU iktidarım miadı artık doldu. İnsanlarımız büyük bir değişim istiyor ve bekliyor. CHP bu değişimin öncüsüdür. Bütün teşkilatlarımızda artık iktidara gelmenin heyecanı ve hazırlıkları yapılıyor. Bizler buna bütün kalbimizle inandık. Halkımızda bizlere inansın. 2023'te büyük buluşmaya hazır olsun' diye konuştu.

Atakum'da 15 ayda geçmiş yönetimin bıraktığı tüm zorluklara rağmen belediyeyi ağlama duvarı yapmadıklarını, çözüm odaklı çalışmalarla önemli bir mesafe aldıklarını sözlerine ekleyen Özçelik; 'CHP ailesi olarak Atakum'da teşkilatımız, belediye başkanımız ve tüm örgütlerimizle birlikte halkımızın emrinde çalışmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızla tam bir koordine içinde çalışıyoruz. Bu sevgi ve birliktelik bizi halkımızla daha da çok bütünleştiriyor.' şeklinde konuştu. 

Bu arada Samsunhaber.com'a teşekkür eden Özçelik yeni yayın döneminde başarılar diledi.
 

Son Güncelleme: 03.07.2020 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.