banner388
banner390
banner410
banner408

Ozan Arif MHP'yi İkiye Böldü

Ozan Arif, Samsun'da bugün düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katılırken, MHP'den pek çok ismin törende yer almaması dikkat çekti.

banner269

Ozan Arif MHP'yi İkiye Böldü

Ozan Arif, Samsun'da bugün düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katılırken, MHP'den pek çok ismin törende yer almaması dikkat çekti.

16 Şubat 2019 Cumartesi 16:11
Ozan Arif MHP'yi İkiye Böldü

Ülkücü Hareketin tanınmış simalarından Ozan Arif ismiyle tanınan Arif Şirin, Samsun'da bugün düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni MHP'yi ikiye böldü. Devlet Bahçeli ile arasında yaşanan sorun nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'den pek çok isim cenaze töreninde yer almadı.

MHP SAMSUN İL BAŞKANI CENAZEDE

Ozan Arif'in cenaze törenine çoğu MHP'li isim katılmadı. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın ise cenaze töreninde yerini alması dikkat çekti.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı, Ülkü Ocakları Merkezi tarafından 'Ozan Arif'in cenazesine katılmayın' talimatı verildiğini ve bu nedenle başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İlhan Arıcı konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Ozan Arif'in cenazesine katılmama emri verilmiştir. Bu emre uymam şahsım adına ve ahde vefa adına mümkün değildir. Bu nedenle üç yıla yakındır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Çarşamba ilçe başkanlığı görevime bugün itibariyle son vermiş bulunmaktayım. Bu süreçte yanımızda olan olamayan herkesten Allah razı olsun.

Not: Teşkilatıma zarar verecek her türlü yorumdan uzak durunuz."

ÇOK SAYIDA SİYASİ KATILDI

Cenaze törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, eski Bakan Yaşar Okuyan, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, ünlü sanatçı Uğur Işılak, Karadenizli türkücü İsmail Türüt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ÖTEKİ DÜNYADA HESAPLAŞIRIZ"

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Hadis-i Şerif’te "Ölülerinizi hayırla yad ediniz" diye buyuruyor Hz. Peygamber. Arifin biri ölmüş. Ne iyi anmak nede kötü anmak isterim. Allah’a havale ediyorum. Varsa da hakkım helal etmiyorum. Öteki dünyada hesaplaşırız." Gür'ün bu paylaşımına çok sayıda ülkücünün tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Üskuplü 2019-02-16 17:51:01

Sen daha misket oynarken o sürgünde ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BU BU DAVA diyerek Ülkücüler bi araya topluyor. Varsa hakkı helal etmemiş, se kimsin lan, seni kim tanır. Ozan Arif her ülkücü tanır ve asıl olan o hakkını bize helal etmesi.Rabbim mekanını cennet eylesin.

Avatar
Yigit 2019-02-16 16:36:48

BİROL GUR EFENDİ HAKKİNİ HELAL ETMİYORMUŞ OZAN ARİFE ACABA YANAR DONER POLİTİKALARİNİZLA ULKUCU CAMİA SİZE HAKKİNİ HEKAL EDİYORMU RAHMETLİ BASBUG BUGUN SAG OLSAYDİ SİZLERİ O MAKAMLARDA TUTMAZDİ BENCE İSTANBUL ULKU OCAKLARİNİDA AKP İL BASKANLİGİ BİNASİNA TASİYİN SİZLER KOLTUK MİLLİYETCİSİSİNİZ

Avatar
Mehmet 2019-02-16 16:53:45

Milliyetçi kalmamış çıkarcılara kalmış milliyetçi hareket.ülkücü yerine çıkarcı şovmenler gelmiş parti kadrolarına,ülkücülükten haberi yok islamiyetten anlamaz,Allahtan korkmaz kuldan utanmaz.
Helal olsun çarşamba başkanına.

Avatar
Nihat Say 2019-02-16 18:05:10

Biz de milliyetçiliği ayaklar altına alan, ülkücülere köpek diyen, lidere zürriyetsiz diyenlere payandalık yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz.

Avatar
kanarya 2019-02-16 21:17:43

Birol Gür sen gerçek ülkücü olsan.9 IŞIK maddelerinden islamcılık ve Türkçülük gereği hem ölenin arkasından konuşmaz hem ahde vefa yapardın.Gerçek yüzünüzü görüyoruz.MHP ye artık oy mu güldürmeyin.Biz davamızı satmayız ama siziin gibi adamların olduğu partiyede oy falan yok

Avatar
tek düze 2019-02-16 21:04:55

bir cenazeye katılma konusunda bile ihtilaf çıkartanlar bu milletten ne bekliyor ki, cenaze kardeşim bu ve bu insan bu davaya ömür vermiş. bu kadar kinci olmayın.

Avatar
Gök Bayrak 2019-02-16 21:11:00

Bir Tarancı olarak ist il başkanını tanımam ama Ozan ARİF'i tanırım. Yine derim ki koltuğa oturan ne oldum delisi oluyor. Sıfır genel merkeze yaranmak için yazmıştır. Davaya sahip çık. Ozan Arif gibilere ihtiyaç var. Mekanı cennet olsun başımız sağolsun.

Avatar
mert 2019-02-17 07:42:57

Öteki dünya diyor ama bu dünyanın tiranlarını hesaba katarak ilan veriyor.