banner388

Otomobil takla attı

Samsun’da dün akşam saatlerinde bir otomobil takla attı 1 kişi yaralandı.

Otomobil takla attı

Samsun’da dün akşam saatlerinde bir otomobil takla attı 1 kişi yaralandı.

17 Eylül 2017 Pazar 11:14
Otomobil takla attı

Samsun Haber - Kaza, dün akşam saat 21.30 sularında Samsun’un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvar üzerinde gerçekleşti. 


Kazanın nedeninde trafikte bir başka araç tarafından sıkıştırılma yer alıyor


Meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı ve bir kişi yaralandı. Kazanın gerçekleşme şekli ise, C.A idaresindeki araç, plaka ve sürücüsü tespit edilemeyen bir başka otomobil tarafından sıkıştırıldı. C.A yönetimindeki araç,  önde giden aracın sağ ön kısmına çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil kaldırım üzerine çıkarak takla attı, ters döndü.


Otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı


Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunurken otomobil sürücüsü ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 17.09.2017 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.