banner388
banner390
banner410
banner408

Otobüsten 206 kaçak göçmen çıktı!

Balık istifi olarak otobüse bindirilen 206 göçmen Amasya'ya kadar gidebildi.

banner269

Otobüsten 206 kaçak göçmen çıktı!

Balık istifi olarak otobüse bindirilen 206 göçmen Amasya'ya kadar gidebildi.

16 Ekim 2017 Pazartesi 22:06
Otobüsten 206 kaçak göçmen çıktı!

Amasya-Samsun karayolunda meydana gelen olayda, yol üzerinde uygulama noktasında durdurulan otobüste büyük şok yaşandı. Türkiye ye yasa dışı yollarla getirilen Afganistan, Pakistan, İran, Suriye ve Myanmar uyruklu 18’i çocuk, 25’i kadın olmak üzere toplam 206 kaçak göçmen tespit edildi. Otobüsün bagajından çok sayıda göçmen çıkması görenleri şaşırttı.  

Sınır dışı edilecekler

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Suluova İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan işlemlerinin ardından 4 otobüsle şehir merkezine getirilen kaçak göçmenler, bir okulun pansiyonuna yerleştirildi. El konulan otobüsün gözaltına alınan sürücüleri S.C. ve A.İ.Y. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinden yasa dışı yollarla ülkeye girdikleri ve İstanbul'a gitmeye çalıştıkları belirlenen göçmenlerin işlemlerinin tamamlanması sonrası sınır dışı edilecekleri öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.10.2017 12:05
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberGöçmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.