banner388

Osman Topaloğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret!

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek Nebiyan Doğa Festivali hakkında bilgi verdi.

Osman Topaloğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret!

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek Nebiyan Doğa Festivali hakkında bilgi verdi.

30 Ekim 2019 Çarşamba 20:38
Osman Topaloğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret!

Samsunhaber.com, yeni ofisini 28 Ekim'de görkemli bir törenle açtı. Törene katılamayan 19 Mayıs Belediyesi Başkanı Osman Topaloğlu da bugün Samsunhaber.com'u yeni ofisinde ziyaret etti.

İmtiyaz sahibi Erdal Şencan, Genel Koordinatör Ünal Yavuz ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'ya yeni ofis için tebriklerini sunan Topaloğlu, 15-17 Kasım arasında gerçekleşecek Nebiyan Doğa Festivali hakkında da bilgi verdi.

Nebiyan Doğa Festivali'ne bütün Samsunluları davet eden Topaloğlu, doğayla iç içe bir festival olacağını vurguladı. Katılımın oldukça yoğun beklendiği festivalde birçok etkinlik gerçekleşerek katılımcıların eğlence ve sporda doruklara ulaşması amaçlanıyor.

Festivalde neler olacak?

"Karadeniz'in Terası" olarak tanımlanan; 19 Mayıs İlçe Merkezinin güneyinde, 1224 metre yükseklikte olan Nebiyan Dağı bu yıl bir festivale ev sahipliği yapacak. Birbirinden farklı spor dallarını aynı ortamda sunarak, doğa severleri bir araya getirmeyi hedefleyen Nebiyan Doğa Festivali'nin ilki, 15-16 ve 17 Kasım tarihlerinde Nebiyan Yaylası'nda gerçekleşecek.Festivale gitmek isteyenler ücretsiz olarak internetten başvuru yapabilecek.

Festivalde Ödüllü Fotoğraf Maratonu, çadır kurma ve kamp, Ödüllü Oryantiring Yarışması, Dağ Bisikleti Yarışması, Nebiyan Fasülyesi Tat-Yemek Yarışması, Buzağı Güzellik Yarışması gibi bir çok etkinlik gerçekleşecek. Yarışmalara katılım ücretsiz olacak.

Sonbaharda Nebiyan'ın bir başka güzel olduğunu vurgulayan Topaloğlu ve festival sahipleri, fotoğraf yarışmasıyla görsel açıdan bir şölen yaşanacağını belirtti. 3 gün 2 gece çadır konaklaması da bulunan festivalde; Paraşüt, dağ bisikleti, Woswos, ATV vb. etkinlikler de katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak. Standlarda organik ürünlerin de olacağı festival, kemençe ve tulum eğlencesiyle de eğlendirecek.Herhangi bir sağlık problemi için de AFAD ve sağlık ekipleri 24 saat festival alanında olacak.

Festival süresince huzuru ve güvenliği sağlamak adına bazı kurallar koyuldu.

Festival Kuralları

  • 15-16-17 KASIM 2019 Tarihlerinde Samsun 19 Mayıs İlçesi Nebiyan Turizm Merkezi Mevkii’nde gerçekleştirilecek olan “Nebiyan Doğa Festivali” katılımcılarından, huzurlu, güvenli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak bazı kurallara uymalarını önemle rica ederiz.
  • Festival süresince alanda tüm katılımcılarımızın huzurlu ve keyifli vakit geçirebilmesi için gürültü yapılmaması rica olunur.
  • Festival alanında alkol tüketimi kesinlikle yasaktır.
  • Festival alanında her türlü ateşli, ateşsiz silahın kullanımı yasaktır.
  • Kontrolsüz ateş yakılması, yaş ağaç kesimi veya dallarının koparılması, yasaktır.
  • Kamp Alanına girişte sizlere verilecek olan el broşürlerini dikkatli incelemeniz sizin açınızdan yararlı olacaktır.
  • Festival alanına giriş yaparken size ayrılan alana çadırınızı kurmanız, kamp düzeninin korunabilmesi için zorunludur. Herhangi bir değişim söz konusu olmayacaktır. Belirlenen alanların dışında bir yere çadır kurulması, güvenlik zafiyeti yaratabileceği için izin verilmeyecektir.
  • Kampa getirilen hayvanların aşılarının tam olması ve kampa katılanları rahatsız etmemeleri, gerekiyorsa bağlı tutulmaları gereklidir.
  • Festival alanına giriş 15 Kasım Cuma günü saat: 08.00-20.00 saatleri ve 16 Kasım Cumartesi: 10.00 ‘a kadar olacaktır. Bu saatlerin dışında giriş yapılmayacaktır.
  • Kamp alanının temizliğinden kalan misafirlerimizde sorumludur. Etrafa çöp atılması kesinlikle yasaktır.
  • Kamp için gerekli tüm malzemelerin eksiksiz olarak getirilmesi rica olunur. (çadır,  uyku tulumu, yastık v.b.)
  • Festival alanında görevli arkadaşlarımızın yapacağı uyarılara riayet edilmesi önemle rica olunur.
  • Kronik rahatsızlığı bulunan katılımcıların ilaçlarını yanlarında getirmesi gerekmektedir.
  • Çocukların ailelerinin yanından ayrılmamaları güvenlik açısından önemlidir.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-31 07:36:19

Oy vermeyenler de katılabilecek mi?