banner388

Osman Genç’ten canlı yayında flaş açıklamalar

Canik Belediye Başkanı Osman Genç canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulundu

Osman Genç’ten canlı yayında flaş açıklamalar

Canik Belediye Başkanı Osman Genç canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulundu

21 Nisan 2017 Cuma 16:46
Osman Genç’ten canlı yayında flaş açıklamalar

Samsun Haber - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Haberaks TV’de Sinan Sallabaş’ın sunduğu Samsun’un Nabzı isimli programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Referandum sonuçlarını değerlendiren Osman Genç, halkın kararının kesin olduğunu ve artık çalışma zamanı olduğunu söyledi.

Başkan Genç’in yaptığı açıklamada "Türkiye'miz artık ilerleyişini daha hızlı ve daha istikrarlı sürdürecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Referanduma yüksek düzeyde bir katılım olması Türk milletinin geleceğine sahip çıktığının önemli bir göstergesidir. Aziz Türk milleti tarihi bir karar vermiştir. Türkiye çok önemli bir demokrasi sınavı verdi. Türkiye bugün dünden daha güçlü bir ülkedir.  Artık milletin kararına saygı duymak, gereksiz tartışmalardan uzak durmak zamanıdır. 1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemli değil, önemli olan maçı almaktır. Yeni sistem Türkiye'nin demokratik tarihinde bir dönüşümü temsil ediyor. 25 milyon 200 bine yakın vatandaşımızın tercihiyle anayasa değişikliği kabul edilmiştir. Dolayısıyla artık bu konuyla ilgili tüm tartışmalar bitmiştir. Bundan sonra yönümüzü hep birlikte geleceğe çevirme zamanıdır. Sandık geride kaldı, artık aydınlık geleceğimiz için durmadan, yorulmadan çalışma günüdür. Türkiye'nin kaybedecek vakti yok" dedi.

Başkan Genç, "Canik'te merkez ilçeler arasında yakaladığımız bu başarı aslında bir tesadüf değil. Canik'te 70 gün önce anketler yüzde 50 Evet'ti. Biz sahaya çıktık. Halkımıza neden Evet demesi gerektiğini birebir anlattık. Evleri, sokakları, çay ocaklarını, kahvehaneleri tek tek dolaştık. İnsanlarımızı ikna ettik. Bu referandum süreci boyunca 168 program gerçekleştirdik ve yaklaşık 27 binden fazla insanımızla yüzyüze görüştük. Yine sosyal medyadan yaptığımız canlı yayınlarla 582 bin insanımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattık. Ve bütün bu çalışmalarımız sonunda Canik'te yüzde 72'yi yakaladık" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canik 2017-04-22 06:42:45

alakası yok kırsal kesimler verdi hep konunun ne olduğunu bilmeyenler