banner388

Osman Genç’in Referandum Turları

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Osman Genç’in Referandum Turları

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor

17 Mart 2017 Cuma 17:06
Osman Genç’in Referandum Turları

Referandum çalışmalarının 21. gününe giren Osman Genç, Canik ilçesinde Karşıyaka, Devgeriş ve Kuzey Yıldızı mahallelerini ziyaret etti. Başkan Genç, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde vatandaşlara sandık günü niçin evet denmesi gerektiğini anlattı.

Referandum çalışmalarında daha güzel bir gelecek için evet oyunun verilmesi gerektiğini anlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye’nin sandıktan çıkacak evet oyuyla daha da güçleneceğini ifade etti.

İki başlılık ortadan kalkacak

16 Nisan referandum günü Türkiye’nin düşmanlarına ders vereceğini söyleyen Başkan Genç, "Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz. İnşallah Cumhuriyetimizi tam bir demokrasiyle taçlandıracağız. İki başlılık kalkacak ortadan, koalisyon ihtimali kalmayacak, hükümet hizmet üretecek, meclis yasa yapacak. Bu millet kimi ister ise onu Cumhurbaşkanı yapacak ve yetkiyi ona verecek. İkide bir erken seçime gidilmeyecek" dedi.

16 Nisan günü milli hassasiyetlerle sandık başında olunması gerektiğini belirtti

Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye projesi şeklinde algılanması gerektiğini, şahsın veya partinin olmadığını söyledi.  Sandık günü siyasi kimliklerin bir kenara bırakılıp milli hassasiyetle oy kullanımının yapılması gerektiğine inandığını belirten Genç, istikrarın sağlamlaştırılmasının önemini vurguladı.

Türk halkı için 16 Nisan tarihinin fırsat olduğunu dile getirdi

Başkan Genç, konuşmasının devamında "Şehirlerimizi daha kalkınmış, insanlarımızı daha mutlu kılmak, ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha büyütmek için 16 Nisan önemli bir fırsattır. Bugün eğer hastaneler yapılıyorsa, okullar, üniversiteler, yollar, köprüler yapılıyorsa tek başına iktidar olunduğu için yapılıyor. Türkiye tarihinin en büyük küçülmelerini bu koalisyon dönemlerinde yaptı. Biz de diyoruz ki artık bu koalisyonlar olmasın. Referandumda büyük ve güçlü Türkiye'ye, lider Türkiye'ye giden yol genişleyecek ve kolaylaşacak" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.03.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.