banner388
banner390
banner410
banner408

Osman Genç: ''Referandum süreci büyük bir istiklal harbidir''

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

banner269

Osman Genç: ''Referandum süreci büyük bir istiklal harbidir''

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

21 Mart 2017 Salı 17:12
Osman Genç:  ''Referandum süreci büyük bir istiklal harbidir''

Samsun Haber - 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı sistemi oylaması öncesi referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sıklaştıran Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gezilmedik nokta bırakmamaya gayret gösteriyor.

Gece gündüz çalışan ev ev mahalle mahalle dolaşan Osman Genç, referandum günü oylamadan evet sonucu çıkması gerekliliğini vatandaşlara anlatırken neden evet denmesi gerektiğini vatandaşlara anlatıyor .

Koalisyon dönemlerinin sona ereceğini söyledi

Referandum oylamasının evet olarak sonuçlanmasıyla Türkiye’de koalisyon hükümetler devrinin biteceğini söyleyen Genç, güçlü bir Türkiye olarak ayağa kalkmak için yeni bir dönemin başlangıcında olunduğunu ifade etti.

Referandumun Türkiye için fırsat olduğunu ifade etti

Her bir evet oyunun önemli olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, , "Padişahlık, tek adam yönetimi, diktatörlük söylemleri falan, bunların hepsi yalan dolan. Referandum süreci büyük bir istiklal harbidir. Bölgemizde sınırlar yeniden çizilmeye çalışılıyor. Bu durumdan güçlü olarak çıkmak için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum bir seçim veya parti meselesi değildir. Güçlü ve bağımsız bir Türkiye için fırsattır" diye konuştu.

Katıldığı toplantı sonunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yağlı boya resmini verdi. Genç’te bu eseri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vereceklerini belirtti.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.