banner388
banner390
banner410
banner408

Osman Genç: ' Daha çok çalışma ve üretme zamanı'

SAYSİAD yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin önemli bir süreçte olduğunu hatırlatarak, daha çok çalışma ve üretme zamanı olduğunu söyledi.

banner269

Osman Genç: ' Daha çok çalışma ve üretme zamanı'

SAYSİAD yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin önemli bir süreçte olduğunu hatırlatarak, daha çok çalışma ve üretme zamanı olduğunu söyledi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 16:05
Osman Genç: ' Daha çok çalışma ve üretme zamanı'
Samsun Haber - Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (SAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mete Koca ve dernek yöneticileri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i  ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Genç, "Sizler işadamları olarak üreten, ürettiğini satan, istihdam oluşturan, reel ekonominin temsilcilerisiniz. Yatırım yapıyorsunuz, üretiyorsunuz, ihracat yapıyorsunuz, Türkiye'nin daha kalkınmış ülke olması için risk alıyorsunuz. Akıl teri, alın teri döküyorsunuz. Ülkemiz için yaptığınız bu katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Devlet-özel sektör el ele vererek ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Biz de bu noktada Canik Belediyesi olarak sürekli işadamlarımızla koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Bu şehre ve bu ülkeye katkı sağlayacak yatırımlara kapımız her zaman açık. Siz zenginleşeceksiniz ki Türkiye zenginleşsin. Hepimizin hedefi ekonomik büyümeyi sağlamaktır. İnşallah hep beraber çalışarak bunları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

'Şimdi söz halkımızda'

Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzde çok önemli bir süreç var. O da yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi. Şimdi söz halkımızda. İnanıyorum ki, aziz milletimiz ülkemizin geleceği için çok önemli olan yeni anayasa değişikliğine evet diyecektir. Yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ve işadamları olarak bize düşen daha çok çalışmaktır. Şimdi artık kazanımlarımızı koruma değil, daha çok çalışma, üretme, ihraç etme, istihdam etme zamanıdır. Daha çok koşacağız, daha çok üreteceğiz" 

Ziyaretin sonunda SAYSİAD Başkanı Mete Koca Başkan Genç'e, eski Samsun hipodromunun fotoğrafının yer aldığı tablo hediye ederken, Başkan Genç, Koca'ya seramikten Osmanlı kaftanı verdi.
 
Son Güncelleme: 23.01.2017 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.