banner388

Osman Genç: Bayramda büyüklerimizi unutmayalım

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum” dedi.

Osman Genç: Bayramda büyüklerimizi unutmayalım

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum” dedi.

15 Haziran 2018 Cuma 16:58
Osman Genç: Bayramda büyüklerimizi unutmayalım

Samsun haber - Canik Belediyesi ile AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da katıldı. Bakan Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve protokol vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.


“SANDIKLAR PATLAYACAK”

24 Haziran seçimlerinde Canikli vatandaşlardan destek isteyen Bakan Demircan, “Burada bir kez daha sandıkların patlayacağına inanıyorum" dedi. Başkan Osman Genç'in 14 yılda ilçeye çok önemli hizmetler yaptığını belirten Bakan Demircan, Genç’in AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde uyguladığını vurguladı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ise yaptığı konuşmada, “Hep beraber millet olarak, inananlar olarak Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Allah bu büyük ailenin birliğini ve dirliğini bozmasın" diye konuştu.

“BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMAYALIM”

Bayramlardaki birlik ve beraberlik konusuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, “Bayramlar ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine katkı sağlayan özel günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşarak sevinçte de, kederde de onlarla bir olduğumuzu gösterelim. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim" şeklinde ifade etti.

“YIKIM EKİBİNE GEREKLİ CEVAP VERİLECEK”

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Başkan Genç, "24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Bugün yıkım ekibi ile inşa ekibi bellidir. AK Parti inşa ederken, kimileri proje yerine yıkmakla meşgul. Milletimiz inşallah 24 Haziran'da yıkım ekibine gerekli cevabı sandıkta verecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran'da güçlü bir meclis desteğiyle seçildiğinde Türkiye'miz inşallah ilerleyişini çok daha hızlı sürdürecektir ve hedeflerine daha kolay ulaşacaktır" dedi.

Bayramlaşma törenine Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kansız, Canik Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile çalışanlar, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2018-06-15 17:25:46

Enson fotoğrafdaki görüntü Türkiyenin şu andaki durumunu anlatıyor...