banner388

"Ortak amacımız daha zengin bir Samsun"

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye ve daha zengin bir Samsun" dedi.

"Ortak amacımız daha zengin bir Samsun"

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye ve daha zengin bir Samsun" dedi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 16:05
"Ortak amacımız daha zengin bir Samsun"

Samsun haber - İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayici Kuruluşu 2017 raporu sonuçları açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, listede yer alan Samsunlu 3 firmayı tebrik etti.

“HEDEFLERE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

"Göğsümüzü kabartan üç firmamızla ne kadar övünsek azdır" diyen Başkan Murzioğlu, "Zor bir süreçten geçtiğimiz aşikar. Ülke olarak da zor bir coğrafyadayız. Etrafımız adeta ateş çemberi. Dünya ekonomisinde de daralma söz konusu. Tüm zorluklara rağmen Samsun'dan üç firmamızın sıralamada yer almasının anlamı ve önemi bizler için çok büyüktür. Bu firmalarımız yoğun çalışma tempolarıyla yedi gün 24 saat esasına göre çalıştılar, ürettiler, insanlarımıza iş ve aş sağladılar. Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil ettiler. Üretimin ve istihdamın, ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Bugün Türkiye'nin en büyükler firmaları arasına girerek göğsümüzü kabartan üç firmamız, bir ekonomik başarı öyküsünün kahramanı, Samsun'un gelişme ve kalkınma çabasının çok önemli katkı sağlayıcılarıdır. Firmalarımızın başarılarında payları olan herkese şükranlarını sunuyorum. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye ve daha zengin bir Samsun. İnşallah belirlediğimiz hedeflerimize de hep birlikte el ele vererek ulaşacağız” dedi. 


İşte Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayici Kuruluşunda yer alan firmalar;

Yeşilyurt Demir Çelik Endüstrisi ve Liman İşletmeleri Ltd. Şti. 
Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş.
Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.