banner388
banner390
banner410
banner408

Operasyon bölgesinden acı haber! 3 şehit, 4 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

banner269

Operasyon bölgesinden acı haber! 3 şehit, 4 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

24 Mayıs 2022 Salı 13:42
Operasyon bölgesinden acı haber! 3 şehit, 4 yaralı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın Kuzeyinde başarılı ile icra ettiği Pençe- Kilit Operasyonu'ndan kahreden bir haber geldi. Operasyon kapsamında teröristlerle girdikleri çatışmada 3 kahraman Mehmetçik şehit düşerken, 4 Mehmetçik de yaralandı.

"YARALI ASKERLERİMİZ HASTANEYE SEVK EDİLDİ"

MSB tarafından konuyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 24 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır."

BOMBARDIMAN BAŞLADI

Terör örgütünün saldırısının ardından Türk F-16'ları Diyarbakır'dan havalandı. Ana jet üssünden kalkan uçaklarla bölgedeki teröristler hedef alınarak bombardıman başlatıldı.

BAKAN AKAR, OPERASYON BÖLGESİNE GİDİYOR

Daha önce operasyon bölgesine birçok ziyaret gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da bölgeden gelen son haberler üzerine harekat merkezine gitmeye karar verdi. Bakan Akar'ın operasyonla ilgili son bilgileri alarak, komutanlarla istişare yapacağı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YENİ OPERASYON SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da önceki gün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da atmaya başlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com

Anahtar Kelimeler:
Pence KilitOperasyonşehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atom 2022-05-24 14:53:56

kandile atom atalım kökten bitsin bu iş, ne uğraşıp duruyoruz.