banner388
banner390
banner410
banner408

Önce darp sonra silahlı yaralama 

Samsun’da meydana gelen olayda iki kardeşi darp eden bir gurup, daha sonra kardeşlerin silahlı saldırısına uğradı.

banner269

Önce darp sonra silahlı yaralama 

Samsun’da meydana gelen olayda iki kardeşi darp eden bir gurup, daha sonra kardeşlerin silahlı saldırısına uğradı.

19 Eylül 2017 Salı 14:38
Önce darp sonra silahlı yaralama 

Samsun Haber- Samsun'un İlkadım ilçesi Anatpark'ta meydana gelen olayda, bir gurup ile iki kardeş arasında küfürleşme sebebi ile kavga çıktı. Kavga sonrasında olay silahlı saldırıya dönüştü.

Samsun'un İlkadım ilçesi Anatpark'ta meydana gelen olayda, C.D.(19), Y.O.S.(21), M.A.A.(21) ve K.A.(23) ile E.O.(34) ve kardeşi H.O.(23) arasında küfürleşme sebebi ile kavga çıktı. Yaşanan olayda 4 kişilik gurup iki kardeşi darp etti ve olay yerinden uzaklaştı.

Kardeşlerden H.O, kendilerini darp edip olay yerinden uzaklaşan kişileri aramaya başladı. H.O., 19 Mayıs Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde şahıslar ile karşılaşınca grup üzerine ateş açtı ve C.D.'yi sol ayağından yaraladı. 

Yaşanan kavga sonrasında darp edilen kardeşler E.O. ve H.O. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, silahlı vurulan C.D. ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanelere kaldırılarak tedavileri tamamlanan C.D. ile H.O., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ayrıca güvenlik güçleri oaly ile ilgili olarak Y.O.S., M.A.A. ve K.A. da gözaltına aldı. 

Polisteki işlemleri sona eren şahıslar bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

Son Güncelleme: 19.09.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.