banner388

Önce Çaldı Sonra Serbest Bırakıldı

Polis, Samsun’da bir evde yaptığı aramada çalıntı kurusıkı tabanca ele geçirdi

Önce Çaldı Sonra Serbest Bırakıldı

Polis, Samsun’da bir evde yaptığı aramada çalıntı kurusıkı tabanca ele geçirdi

16 Mart 2017 Perşembe 14:03
Önce Çaldı Sonra Serbest Bırakıldı

Samsun Haber -  Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi’nde meydana gelen olayda D.A adlı vatandaşın evinden kurusıkı tabanca çalınıyor, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri soruşturma çerçevesinde D.G’nin evinde hırsızlık konusunda yapılan aramada 1 adet kurusıkı yabanca polis tarafından bulunuyor.

Emniyet görevlileri, silahın çalıntı olabileceğini düşünerek tabanca üzerinde bulunan seri numarasında harekete geçerek İstanbul’da bir av bayisinden Samsun’da R.İ.A’ya ait olduğunu öğreniyor. Yapılan bir takım araştırmalar sonucu R.İ.A adlı kişinin D.A’nın çocuğu olduğu bilgisine varılıyor.

Olay sonrasında D.G ve H.P gözaltına alınırken ardından Samsun Adliyesine sevk edilen kişilerden H.P ifadesini verdikten sonra D.G ise nöbetçi mahkeme tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.