banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ’ye Fransız sanatçıdan kaligrafik eser

Fransız kaligrafik sanatçısı Jimy Asu, Uluslararası Öğrenci Binasına kaligrafik bir eser bıraktı.

banner269

OMÜ’ye Fransız sanatçıdan kaligrafik eser

Fransız kaligrafik sanatçısı Jimy Asu, Uluslararası Öğrenci Binasına kaligrafik bir eser bıraktı.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 10:53
OMÜ’ye Fransız sanatçıdan kaligrafik eser

Samsun Haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve 7 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen ‘’Girişimciler için TRIZ’’ eğitim projesi çerçevesinde Türkiye’de yer alan Fransız sanatçı Uluslararası Öğrenci Binasına kaligrafik eser bıraktı.

Kaligrafi sanatçısı Jimy Asu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde bir duvar üzerinde çalışma yapma isteğinde bulundu. En uygun yer uluslararası öğrencilerinde yer aldığı Uluslararası Öğrenci Binası tercih edildi.

Çalışmalar 3 gün boyunca sürdü. Siyaha boyanan fona gece mavisi renginde kaligrafik çalışma, kalından inceye fırçalarla gerçekleştirildi.

Üniversite yönetimine teşekkür eden Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, "Bu tür örnek sanatsal girişimcilik projelerinin geliştirilmesiyle kampüsümüzdeki binaların ileride daha da güzel bir görünüme kavuşacağına inanıyorum. Herkesi bu muhteşem eseri görmeye, eserin fotoğraflarını çekmeye ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak Jimy Asu'ya destek olmaya davet ediyorum” dedi.
 

Son Güncelleme: 23.08.2017 11:02
Anahtar Kelimeler:
Jimmy AsuKaligrafi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.