banner388

OMÜ’lü girişimciler Silikon Vadisi’nde

Samsun OMÜ’de okuyan 3 genç girişimci San Francisco giderek Silikon Vadisini ziyaret etti.

OMÜ’lü girişimciler Silikon Vadisi’nde

Samsun OMÜ’de okuyan 3 genç girişimci San Francisco giderek Silikon Vadisini ziyaret etti.

09 Ağustos 2018 Perşembe 14:59
OMÜ’lü girişimciler Silikon Vadisi’nde

Samsun haber - Samsun Teknopark ve TİM TEB Girişim Evi ortaklığıyla Let’s Up Girişimcilik Programı düzenlendi. Program sonucunda Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan 3 OMÜ’lü genç girişimci seyahatini gerçekleştirdi.

Wink In projesiyle Cemre Öncel, ÜniSözlük projesiyle İbrahim Cevher Kabadayı ve Quick Treatment projesiyle Leila Nishimwe Silikon Vadisi seyahatini kazandı. OMÜ’lü 3 genç girişimci Facebook, Google gibi teknoloji firmalarını ve Rocket Space, We Work gibi girişimcilik merkezlerini ziyaret etti.

Genç girişimciler yaptıkları açıklamada “Bize bu fırsatı veren, bize her konuda destek olan OMÜ ve Samsun Teknopark’a teşekkür ediyoruz. Girişimlerimizi geliştirme açısından çok verimli bir seyahat oluyor. Teknoloji üzerine çalışan ve girişim kurmak isteyen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer. Samsun Teknopark ve TİM TEB Girişim Evi’nin ortaklığıyla yapılan Let’s Up programının devam etmesi ve Samsun’dan daha fazla genç girişimcinin Silikon Vadisi’ne gelmesini temenni ediyoruz” dediler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.