banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ’lü gençler horonla stres attı

OMÜ’lü öğrenciler yaklaşan vize sınavları öncesi horon oynayarak stres attı.

banner269

OMÜ’lü gençler horonla stres attı

OMÜ’lü öğrenciler yaklaşan vize sınavları öncesi horon oynayarak stres attı.

31 Ekim 2017 Salı 17:17

Samsun Haber Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi, yaklaşan vize sınavları öncesi öğrencilerin stres atması amacıyla ‘Haydi Horona’ adlı bir etkinlik organize etti.

OMÜ Yaşam Merkezi’nde saat 12’de başlayan etkinlikte kemençe sesini duyan birçok öğrenci, oluşturan horona katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Atakan Karadeniz sahne alırken, öğrenciler soğuk havaya aldırış etmeden horon oynayarak stres attı.

Yaklaşık bir saat süren etkinlik boyunca horon havasının yanı sıra farklı oyun havaları da çalındı. Düzenledikleri etkinlik hakkında konuşan OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, “Sınavlar öncesinde öğrenci arkadaşlarımızın stresten kurtulması için bu tarz bir etkinlik düzenledik. Bu şekilde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçladık. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikler düzenlenecek” dedi.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-10-31 18:43:56

Kavga Döğüş Yerine Horon Tepen Gençlik.OMÜ lü gençleri kutlamak lazım, Sizler
bizlerin geleceğisiniz.Ülkeye barışı sizler sağlayacaksınız,hattta dünyayada.