banner388

OMÜ’de "Akademik Değerlendirme Toplantısı"

Ondokuz Mayıs Üniversite’nde, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde akademisyenlerle "Akademik Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirdi.

OMÜ’de "Akademik Değerlendirme Toplantısı"

Ondokuz Mayıs Üniversite’nde, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde akademisyenlerle "Akademik Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirdi.

20 Eylül 2017 Çarşamba 20:07
OMÜ’de "Akademik Değerlendirme Toplantısı"

Samsun Haber- Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç: "Bugün burada toplanmamızın bir nedeni de kendimizi bir kez daha hizaya çekmek, muhakeme etmek ve bazı gerçekleri birlikte hatırlamaktır. ‘Bugüne kadar hedeflediklerimizin ne kadarını yaptık, neler yapabilirdik?’ şeklindeki soruları sizin de tespit ve görüşlerinize ihtiyaç duyuyoruz.” Dedi. 

Biniş törenini ardından toplantıya katılan Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz eşliğinde OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde akademisyenlerle bir araya geldi. 

Prof. Dr. Sait Bilgiç, olumsuzluklara neden olan durumlara anında dururmaya hazır olduklarını aynı zamanda iyiye gitmek içinde ısrarcı bir tavır sergilediklerini söyledi. Bunların yanında Bilgiç, ortak aklın tek akıldan daha güçlü olduğunu da belirtti.  

Üniversitenin bulunduğu noktadan daha ileri bir noktaya taşımak için yaptıkları çalışmaları katılımcılara anlatan Bilgiç, Göreve geldikleri ilk hafta içinde sadece bir yaklaşım biçimi farklılığıyla üniversiteye 100 milyon Türk Lirası gibi bir yatırım kazandırdıkları belirtti. 

Öncelikli hedeflerinden birinin OMÜ’nün girişimci üniversite olarak anılmasının olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bütün görevlerin en iyi şekilde yapılmasını sağlayacak bir sistemin temellerinin atıldığını ve bu ideallerin OMÜ ailesinin tüm mensupları tarafından paylaşıldığı takdirde başarıya ulaşacağını söyledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.