banner388

OMÜ'yü yasa boğan ölüm

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik -  Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir hayatını kaybetti.

OMÜ'yü yasa boğan ölüm

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik -  Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir hayatını kaybetti.

21 Şubat 2018 Çarşamba 09:25
OMÜ'yü yasa boğan ölüm

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir için 21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 10:00 ' da Mühendislik Fakültesi önünde tören düzenlenecek. Özdemir'in cenazesi Teknepınar köyündeki camide öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedilecek. 

EMO Samsun Şube Başkanı Mehmet Özdağ, acı haberi şu cümlelerle duyurdu:

"EMO Samsun Şubemizin 12., 13., 14. Dönem Yönetim Kurullarında çeşitli görevler yapan, EMO Genel Merkezi MİSEM, Enerji Verimliliği Daimi Komisyonları Üyesi, EMO’nun düzenlediği Akıllı Şebekler, Ulusal Elektrik Tesisat, Rüzgar Enerjisi, ELECO, TMMOB Enerji Sempozyunları başta olmak üzere pekçok ulusal ve uluslar arası sempozyum ve kongrelerde bilim, danışma ve yürütme kurulu üyeliği yapan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. çok değerli hocamız, meslektaşımız, mücadele ve yol arkadaşımız sevgili MuammerÖzdemir’i kaybettik. Acımız ve kaybımız çok büyük. Ailesi, tüm sevenleri, EMO, OMÜ, KTÜ Camiasının başı sağ olsun."

Son Güncelleme: 21.02.2018 14:52
Anahtar Kelimeler:
OmüMuammer özdemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.